WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Sex bucket list: Τα 7 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις έστω μία φορά


JTeam

16 Δεκεμβρίου 2022

Sex bucket list: Τα 7 πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις έστω μία φορά
Pexels/Ron Lach
Απλά πράγματα που δεν γίνεται να μην έχουμε τολμήσει, έστω μία φορά

Συμφωνούμε στο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν γίνεται να ικανοποιούμαστε με τα ίδια πράγματα. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν θα μάθεις, εκτός αν δοκιμάσεις. Έτσι ισχύει και με το σεξ. Υπάρχουν άπειρες τεχνικές, κόλπα, sex toys και πικάντικα moves που όλοι πρέπει να δοκιμάσουμε, έστω μία φορά στη ζωή μας.

Αν είναι να κάνεις ένα bucket list, ας είναι για το σεξ και για το τι θα μπορούσες να δοκιμάσεις. Κάνεις μετά και ένα τικ δίπλα και νιώθεις ότι έχεις πετύχει κάτι σημαντικό.

Σεξ εκτός σπιτιού

Έλα τώρα που δεν το έχεις σκεφτεί. Στο αμάξι, σε μία έρημη παραλία, στα όρθια σε ένα σημείο χωρίς κόσμο. Και μόνο η πιθανότητα της σκέψης ότι κάποιος θα σε δει, ανεβάζει την αδρεναλίνη, άρα και τη λίμπιντο. Απλά πρόσεξε μην σε δουν πραγματικά.

Ένα sex toy

Για κάποιους, είναι βασικό αξεσουάρ στο σεξ και δεν λείπει ποτέ, είτε είναι μόνοι είτε με παρέα. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Βοηθήματα που απευθύνονται μόνο σε γυναίκες, σε άντρες αλλά και toys που αφορούν και τους δύο, όπως ένα παιχνίδι με κάρτες και challenges.

Jenny.Gr

Μαραθώνιος σεξ

Ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά πρέπει να αφιερώσουμε μία φορά αρκετές ώρες στην απόλαυσή μας. Όλη μέρα ή όλη νύχτα, είναι η στιγμή που ξεχνάμε τον χρόνο, αδειάζουμε το πρόγραμμά μας από υποχρεώσεις και κάνουμε focus μόνο στο σεξ και την απόλαυση. Χωρίς βιασύνες.

Ο κολπικός οργασμός

Δεν είναι μύθος, δεν είναι ψέμα. Οι περισσότερες γυναίκες βασίζονται στον κλειτοριδικό οργασμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ζήσουν και τον κολπικό. Μπορεί να συμβεί με ταυτόχρονη συμμετοχή από την κλειτορίδα ή δοκιμάζοντας διάφορες στάσεις. Με εξάσκηση και έναν παρτενέρ που ενδιαφέρεται για την απόλαυσή σου, όλα μπορούν να συμβούν.

Σεξ με φαγητό

Δεν εννοώ φασολάκια ή παστίτσιο. Αλλά όλοι ξέρουμε πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει το μέλι, η υγρή σοκολάτα ή η σαντιγί. Μπαίνουν στο παιχνίδι του στοματικού σεξ, αλλά και πάλι με προσοχή για να μην έχουμε ατυχήματα.

Ακούστε (ή διαβάστε) μαζί erotica

Το porn δεν είναι μόνο οπτικό. Υπάρχουν ιστοσελίδες όπου μπορείς να βρεις καθαρά ηχητικό porn, με περιγραφές ή ήχους σεξ αλλά και ιστορίες που μπορείς να διαβάσεις. Κάτι σαν τα Άρλεκιν, αλλά στην πιο σύγχρονη εκδοχή του.

Kinky time

Υπάρχουν διαβαθμίσεις στο kinky σεξ, έτσι ώστε να το δοκιμάζουν όλοι. Αφού ξεπεράσουμε τις μάσκες ύπνου για κλειστά μάτια και τα λάδια μασάζ, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που δεν συνηθίζετε και μπορεί και να σου φαίνεται too much. Μπορεί και να μην μείνεις μόνο στη μία φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS