WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποια golden retriever boyfriends; Τώρα, θέλουμε τα αγόρια μας να μοιάζουν με τρωκτικά, αλλά με την καλή έννοια


Στεφανία Παπαδημητρίου

17 Μαΐου 2024

Ποια golden retriever boyfriends; Τώρα, θέλουμε τα αγόρια μας να μοιάζουν με τρωκτικά, αλλά με την καλή έννοια
Ίσως η εποχή των golden retrievers να έφτασε κι επίσημα στο τέλος της. Ίσως, ΙΣΩΣ, τα αγόρια-τρωκτικά να είναι το μέλλον

Η @marieprairiee είχε γράψει στο Twitter την Πρωτομαγιά του ’23 ότι υπάρχουν τέσσερα είδη ομορφιάς σε έναν άντρα -αυτή του αετού, αυτή της αρκούδας, αυτή του σκύλου και αυτή του τρωκτικού. Για να το εξηγήσει, στην πρώτη κατηγορία έβαλε φωτογραφία του Ράιαν Γκόσλινγκ, στη δεύτερη του Χένρι Καβίλ, στην τρίτη του Χιθ Λέτζερ και στην Τέταρτη του Τίμοθι Σαλαμέ. Και είχε τόσο δίκιο.

Πέρσι, μιλούσαμε για τα golden retriever boyfriends. Πάνε αυτά, τελείωσαν. Τώρα, θέλουμε roden boyfriends. Τα αγόρια-τρωκτικά είναι περισσότερο αδύνατα παρά μυώδη, και τα χαρακτηριστικά τους είναι «πεταχτά». Δεν είναι ο ορισμός του «αντικειμενικά ωραίου», πράγμα που τους κάνει ακόμα πιο σέξι. Κι αν δεν μας πιστεύεις, απλώς δες τους πρωταγωνιστές του Challengers, Τζος Ο’Κόνορ και Μάικ Φάιστ. Είναι σαν να βλέπεις τον Ρόντι (τον αρουραίο από το Flushed Away) και τον Ποντικομικρούλη.

Άλλα παραδείγματα αγοριών-τροκτικών, είναι ο Κίραν Κάλκιν, ο Τομ Χίντλστον, ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ, ο Τομ Χόλαντ.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, το να είσαι αγόρι-τρωκτικό δεν είναι προσβολή. Αντίθετα, είναι τεράστιο κοπλιμέντο. Σε θέμα χαρακτήρα, τα αγόρια-τρωκτικά είναι συμφιλιωμένα με τη θηλυκή πλευρά τους. Θα ανεβάσουν τη σύντροφό τους στα σόσιαλ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, θα της αγοράσουν λουλούδια επειδή απλώς είχε πει κάποτε ότι της άρεσε να μαδάει μαργαρίτες όταν ήταν παιδί –γενικά θα είναι boyfriend material χωρίς κόπο.

Θα αναρωτιέσαι, τώρα: Μα, οι rodent και οι golden retrievers δεν είναι το ίδιο; Golden retriever είναι ο Τράβις Κέλσι της Τέιλορ Σουίφτ. Τα golden retrievers είναι τα αγόρια της διπλανής πόρτας, αυτά που δείχνουν την αγάπη τους και κάνουν τέλειες αγκαλιές. Τα αγόρια-τρωκτικά είναι όλα αυτά, αλλά έχουν και ένα je ne sais quoi που τα κάνει πιο ενδιαφέροντα.

Και οι celebrities-τρωκτικά, ίσως μας αρέσουν τόσο πολύ επειδή έχουν τα χαρακτηριστικά που όντως μας ελκύουν. Είναι λες και έχουν βγει από βιβλίο γραμμένο από γυναίκα. Είναι γοητευτικοί, ενδιαφέροντες, ευαίσθητοι –ο Τομ Χόλαντ είπε ότι κλαίει κάθε μέρα, για παράδειγμα. Ίσως η εποχή των golden retrievers να έφτασε κι επίσημα στο τέλος της. Ίσως, ΙΣΩΣ, τα αγόρια-τρωκτικά να είναι το μέλλον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS