WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν ακούστηκε ποτέ καλύτερα


JTeam

27 Ιουνίου 2022

Το διάλειμμα από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν ακούστηκε ποτέ καλύτερα
Διάλειμμα...τόσο εύκολο να το λες, τόσο περίπλοκο να το εφαρμόζεις.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα- έστω και μικρό-; Και δεν εννοούμε για το διάλειμμα που νόμιζες ότι είχες πριν λίγο, όπου την περισσότερη ώρα ασχολιόσουν με μια οθόνη- αλλά για ένα πραγματικό διάλειμμα.

Σίγουρα η πρώτη σου σκέψη είναι «έχω ένα σωρό δουλειές, δεν προλαβαίνω» και άλλα τέτοια παρόμοια. Γενικά δικαιολογίες θα βρίσκουμε πάντα. Όμως λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλεις να τις εφαρμόσεις και να ξεφύγεις για λίγο από την πίεση της καθημερινότητας. Να αφήσεις πίσω όλες τις δυσκολίες και να φροντίσεις εσένα. Να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου, να δώσεις νόημα στη μέρα σου και να νιώσεις ευεξία και γαλήνη.

Και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μεγάλο ή φανταχτερό, γιατί οι μικρές φυγές από την καθημερινότητα και τα προβλήματα είναι αυτές που δίνουν νόημα στη ζωή. Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις σε αυτό το διάλειμμα; Τα πάντα και τίποτα, εξαρτάται από τη διάθεσή σου.

Αρκεί να κοιτάξεις λίγο καλύτερα γύρω σου και σίγουρα θα εντοπίσεις αυτό που πραγματικά αναζητάς…μια βόλτα στη φύση, έναν περίπατο στην παραλία και γιατί όχι μια εκδρομή. Να ακούς στη διαδρομή τα αγαπημένα σου τραγούδια, να μείνεις κάπου όμορφα, να κάνεις ατελείωτες βόλτες στη φύση μασουλώντας τις αγαπημένες σου φρυγανιές Wasa, να πιάνεις κουβέντες για τα επόμενα όνειρα και σχέδια σου μπροστά στο γαλάζιο της θάλασσας και να ανασαίνεις βαθιά το οξυγόνο.

Αυτές λοιπόν οι μικρές στιγμές απόδρασης, όχι μόνο χωρούν κάπου στο πρόγραμμά σου αλλά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερες εάν τις απολαμβάνεις με τη συντροφιά των τραγανών φρυγανιών σουηδικού τύπου Wasa.

Γιατί το μόνο που ακούγεται καλύτερα από την ιδέα να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, είναι ο ήχος μιας τραγανής φρυγανιάς Wasa, που μας υπενθυμίζει πως αυτές οι μικρές επιλογές είναι που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Sounds Good, σωστά;

Οι φρυγανιές Wasa ξεχωρίζουν, όχι μόνο επειδή μας φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά και γιατί μέσα από τα εξαιρετικά προσεκτικά επιλεγμένα και περιορισμένα συστατικά τους, αποτελούν μια ιδανική επιλογή για κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, διαθέτουν φυτικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο, φωσφόρο, βιταμίνες συμπλέγματος Β, που βοηθούν τον οργανισμό μας να ανταπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις. Και το καλύτερο; Οι λίγες θερμίδες και η μεγάλη ποικιλία γεύσεων, μας γεμίζουν έμπνευση για αλμυρούς και γλυκούς συνδυασμούς χωρίς ενοχές.

Οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί;

  • Προσθέτουμε πάνω στη φρυγανιά μας τυρί κρέμα με σολομό, αγγούρι και ξύσμα λεμονιού…είναι πραγματικά απολαυστικό.

  • Μοτσαρέλα, ντοματίνια, αβοκάντο, ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι και θα μας θυμηθείτε...

  • Ακόμα απολαμβάνουμε τις φρυγανιές wasa σε πιο γλυκές εκδοχές με γιαούρτι και γλυκό του κουταλιού ή με μέλι και μπανάνα ή ακόμα και με πραλίνα φουντουκιού!

  • Και φυσικά δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τον απόλυτο συνδυασμό με αυγά scrambled, για ένα δυναμωτικό πρωινό.

Δεν χρειάζεσαι πολλά, με απλά και αγνά υλικά μπορείς να δημιουργήσεις νόστιμους και τραγανούς συνδυασμούς που θα θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή.

Οι φρυγανιές Wasa διακρίνονται και για τη δράση που αναλαμβάνουν για την προστασία του πλανήτη. Μέσα από σειρά ενεργειών, αντισταθμίζουν στο 100% το διοξείδιο του άνθρακα που παράγεται τόσο κατά τη διαδικασία παραγωγής, αλλά και στην εφοδιαστική αλυσίδα. Έτσι καταφέρνουν να μένουν πιστοί στις βασικές τους αξίες και να εφαρμόζουν στην πράξη την αγάπη για τη φύση, την βιωσιμότητα αλλά και την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής, όχι μονάχα για εμάς, αλλά και για κάθε μελλοντική γενιά. Πώς το καταφέρνουν; Μετρώντας και μειώνοντας στο ελάχιστο το αποτύπωμά τους σε άνθρακα και αντισταθμίζοντάς το στο έπακρο μέσα από έργα που βοηθούν σημαντικά στην προστασία και ανάπλαση του πλανήτη.

Θα στο ξαναπώ λοιπόν και αύριο που θα πίνεις τον καφέ σου: Οι μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά και που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Ξεκίνα από σήμερα, εκμεταλλεύσου τον ωραίο καιρό και πέρνα όμορφα, ανακαλύπτοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα: https://www.wasa.com/el-gr/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.