4 ζώδια που θα αποφύγουν τον τσακωμό με κάθε τρόπο

The Jennettes
Σάββατο 7 Σεπτέμβριος 2019

Πόσο άνετοι είστε με το να φέρνετε στην επιφάνεια το πρόβλημα που έχετε με τον σύντροφό σας; Τείνετε να το επισημαίνετε αμέσως ή προτιμάτε να το αφήνετε να περάσει; Αν είστε από τους ανθρώπους που περιμένουν ήσυχα μέχρι που δεν αντέχουν άλλο, τότε υπάρχει πιθανότητα να ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια που αποφεύγουν τους τσακωμούς με κάθε κόστος.

Καρκίνος

Ενώ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι, οι Καρκίνοι δυσκολεύονται πολύ να μιλήσουν ανοιχτά για όσα σκέφτονται. Πιθανόν στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί για υπερβολικό συναισθηματισμό, και για να το αποφύγουν κρατάνε το συναίσθημα για τον εαυτό τους μέχρι να μην αντέχουν άλλο. Παρόλο που το συναίσθημά τους είναι φυσιολογικό, μπορεί οι σύντροφοί τους να νιώσουν ότι η αντίδρασή τους έρχεται από το πουθενά, επειδή προσπαθούν να διατηρήσουν την ηρεμία.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς η ηρεμία κι η αρμονία είναι πραγματικά σημαντικές αρετές μιας σχέσης, με αποτέλεσμα να αφήνουν πολλά πράγματα να περάσουν αντί να τσακώνονται για το κάθε τι. Προσπαθούν να βλέπουν τα πάντα κι από την πλευρά του άλλου με αποτέλεσμα να συσσωρεύουν προβλήματα που δεν συζητούν. Στο τέλος, η ανάγκη τους για δικαιοσύνη υπερισχύει, και η συζήτηση γίνεται.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν τσακώνονται. Αν έχουν κάτι να πουν θα το πουν, αλλά μόνο αν νιώσουν ότι θα βοηθήσει κάπως. Δεν θα τσακωθούν απλώς για να το κάνουν. Αντιθέτως, είναι πιθανότερο να απομακρυνθούν και να πάρουν απόσταση από την κατάσταση. Για αυτούς, τα μικρά πράγματα μοιάζουν μικροπρέπειες, οπότε προτιμούν να τα αφήσουν να περάσουν.

Ιχθύς

Οι ιχθύες έχουν σχεδόν υπερφυσική ικανότητα να διαισθάνονται τα συναισθήματα των γύρω τους. Ξέρουν πώς νιώθουν οι άλλοι και μπορούν να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους για να καλύψουν τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, το να μιλήσουν για το πρόβλημα τους φαίνεται πολύ έντονο και άβολο, και προτιμούν να πιάνουν τα διακριτικά σήματα για να καταλάβουν πώς νιώθει ο σύντροφός τους.