ΖΩΔΙΑ

3/03: Εξετάστε και τις δύο πλευρές του νομίσματος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

2 Μαρτίου 2022

3/03: Εξετάστε και τις δύο πλευρές του νομίσματος- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Ήλιος/Σελήνη/Δίας/Ποσειδώνας σήμερα μαζί στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Ερμής μαζί με τον Κρόνο στον Υδροχόο και η Αφροδίτη με τον Άρη και τον Πλούτωνα εντείνουν την δυναμική της ημέρας. Το καλό σενάριο είναι πως δίνεται απλόχερα η ευκαιρία μπορέσουμε να βάλουμε δημιουργικά ενδεχόμενα σε πλαίσιο και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε οτιδήποτε έχει περιθώριο βελτίωσης. Από την άλλη όμως αυτή η ώθηση θα πρέπει να έχει πολύ ξεκάθαρο και αντικειμενικό χαρακτήρα διαφορετικά μπορεί να γίνει καταστροφική. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, λίγο μετά την Νέα Σελήνη μπορείτε να δώσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που αφορά την εργασία ή γενικότερα έναν στόχο που έχετε βάλει αυτή την στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, πολύ δυναμική ημέρα αν αποφασίσετε να δώσετε την ενέργειά σας σε κάτι που σας ενδιαφέρει να φέρει τους καρπούς του άμεσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η δυναμική υπάρχει και είναι σίγουρο πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά από τα πράγματα τα οποία επιθυμείτε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα αν δείτε πως τα πράγματα δεν οδηγούν εκεί που θέλετε, καλό θα είναι να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μπορεί να έχετε την αίσθηση πως πρέπει να κάνετε άμεσα κάποιες δράσεις ωστόσο καλό θα είναι να έχετε κατά νου και την περίπτωση της συνεργασίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να πάρετε χαρά και ικανοποίηση οδηγούν τα βήματά σας σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία μπορούν να τροφοδοτήσουν την αισιοδοξία σας και να φωτίσουν το όραμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό και απαραίτητο να γίνει άμεσα και μην σπαταληθείτε σε πράγματα τα οποία δεν είναι ακόμη η ώρα τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα είναι να λειτουργήσετε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε ακόμη και αν βρίσκεστε σε συνεργασία προς έναν στόχο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, έντονες και δυναμικές οι ημέρες για εσάς αυτή την περίοδο και είναι σίγουρο πως βιώνετε αυτή την ενέργεια με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, σήμερα αποφύγετε οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουν λάθη ή να μην μπορέσετε να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας υπόσχεται να μην σας αφήσει να βαρεθείτε για τις επόμενες 28 ημέρες και είναι το κύριο συστατικό των ημερών για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.