ΖΩΔΙΑ

07/03: Αφροδίτη στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

6 Μαρτίου 2022

07/03: Αφροδίτη στον Υδροχόο - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Η Θεά του έρωτα, των σχέσεων και των συνεργασιών, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 5 Απριλίου προσθέτοντας ένα αντισυμβατικό χρώμα στους παραπάνω τομείς. Ομάδες ανθρώπων που θα μπορούμε να μοιραστούμε ένα κοινό όραμα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το διάστημα και θα μπορέσουν να επιλυθούν διαφωνίες ή να δράσουμε μεσολαβητικά μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών με σκοπό την αρμονία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέχρι αρχές Απριλίου η Θεά των συνεργασιών θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι σχετίζεται με άλλους ανθρώπους και ομάδες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου ταράζει τα νερά σε τομείς στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, η ευελιξία είναι το δυνατό σας ατού και με την βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπορέσετε να προχωρήσετε κάτι που θέλετε αυτή τη στιγμή. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, μία περίοδο εξερεύνησης υπόσχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι αρχές Απριλίου για εσάς. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να έχετε απέναντί σας ανθρώπους και συνεργάτες με τους οποίους θα μπορείτε να έχετε ειλικρινείς συζητήσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου απέναντί σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου σας ζητά να δείτε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις στην καθημερινή σας ζωή και εργασία χωρίς να στέκεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες, τουλάχιστον εξαρχής. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά σε ότι έχει όραμα και ελπίδα σήμερα στη ζωή σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, στην οικιακή και προσωπική σας ζωή εστιάζει την δυναμική της η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά μέχρι αρχές Απριλίου σε θέματα επικοινωνίας και σύνδεσης με το κοντινό σας περιβάλλον. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ευνοηθούν και είναι σημαντικό να είστε ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες που θα έρθουν το συγκεκριμένο διάστημα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι αρχές Απριλίου θα λειτουργήσει υποστηρικτικά σε ζητήματα που αφορούν κυρίως υλικές και συναισθηματικές αξίες. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, να μπορέσετε να επαναξιολογήσετε πεποιθήσεις και στάσεις ζωής θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και λόγω της συμμετοχής του Άρη, να προβείτε σε άμεσες δράσεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, σε βαθύτερες διεργασίες σας βάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι αρχές Απριλίου. Βαθύτερα συναισθήματα αλλά και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια προς αξιολόγηση και επανατοποθέτηση. Μην διστάσετε μπροστά σε μία αλλαγή.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.