ΖΩΔΙΑ

Ο Ιούνιος φέρνει 2 ανάδρομους και 1 Πανσέληνο: Πώς θα επηρεαστούμε (και πώς θα αντέξουμε)


JTeam

7 Ιουνίου 2022

Ο Ιούνιος φέρνει 2 ανάδρομους και 1 Πανσέληνο: Πώς θα επηρεαστούμε (και πώς θα αντέξουμε)
Jake Weirick on Unsplash
Αλλαγές, αναθεωρήσεις και τεστ αντοχών και σχέσεων, είναι όσα προβλέπονται αστρολογικά

Μπορεί να έχει σημάνει η ανεπίσημη έναρξη του καλοκαιριού, (εντάξει, στις 21/6 η επίσημη), αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να αισθανθούμε πολύ τα ανέμελα vibes της εποχής.

Λίγο ο Ανάδρομος Ερμής που πλανιόταν από πάνω μας μέχρι τις 3/6, λίγο όσα συμβαίνουν καθημερινά στον πλανήτη, αισθανόμαστε όλο και πιο κουρασμένοι. Και σίγουρα, αυτό είναι το πιο κατάλληλο μεσοδιάστημα για να αποφορτιστούμε λίγο και να πάρουμε μια ανάσα μετά τη λήξη της επιρροής του αλλά οι αστρολόγοι προειδοποιούν ότι έρχονται δύο ακόμη Ανάδρομοι και μία Πανσέληνος που δεν προβλέπεται ωστόσο να είναι κακή.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αυτός ο μήνας φέρνει μαζί του σημαντικές αστρολογικές εξελίξεις που θα έχουν άμεση επιρροή επάνω μας για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Με δύο Ανάδρομους στο παιχνίδι, εν όψει του θερινού ηλιοστασίου, αυτός ο Ιούνιος φέρνει αλλαγές τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Πολλοί μάλιστα θα δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται.

Ο Κρόνος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 4/6 και αυτό φέρνει τα πράγματα στα άκρα. Σχέσεις θα δοκιμαστούν και τα ενδεχόμενα είναι μόνο δύο. Ή θα διορθωθούν ή θα διαλυθούν. Μαζί με όλα αυτά, ο Ανάδρομος Κρόνος θα απογειώσει τη δημιουργικότητά μας και θα βάλει σε πρώτο πλάνο τη λογική μας πριν πάρουμε οποιαδήποτε απόφαση.

Από την άλλη, ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω από το τέλος του Απριλίου αλλά η επιρροή του είναι ακόμη ορατή επάνω μας. Ο Πλούτωνας ουσιαστικά δοκιμάζει σχέσεις και αντοχές και φέρνει τα πάνω- κάτω για να χτιστούν πιο γερές βάσεις σε κάθε επίπεδο και τομέα.

Στις 14 Ιουνίου μαζί με όλα τα παραπάνω, έρχεται Πανσέληνος στον Τοξότη. Αυτό το φεγγάρι έρχεται για να μας κάνει να ονειρευτούμε σαν παιδιά, να καταλάβουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες και να γίνουμε αυθόρμητοι. Οι βαθύτερες μας επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνουμε όσα θέλαμε εδώ και καιρό.

Το νέο φεγγάρι στον Καρκίνο στις 28 Ιουνίου θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτήσουμε δυνάμεις για όλα όσα θα έρθουν και θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στα συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.