Τα 3 ζώδια που ζητούν πάντα εκδίκηση

pexels

Την έχουν στο αίμα τους

Υπάρχουν ζώδια που ξεχνούν τα πάντα πολύ εύκολα και κάποια άλλα που θυμούνται αιώνια κάτι που τους πείραξε ή τους πλήγωσε. Τα παρακάτω έχουν στο αίμα τους την εκδίκηση και θα καταστρώσουν κάθε σχέδιο μέχρι να καταφέρουν τον στόχο τους. 

Αν τα έχεις στη ζωή σου και συγκρούεσαι συχνά μαζί τους, καλό είναι να προσέχεις:

Ταύρος: Δεν ξεχνά ποτέ ό,τι του έκανες

Ακόμα κι αν έχει περάσει καιρός από κάτι που έκανες και τους πλήγωσε, ο Ταύρος δεν έχει ξεχάσει τι του έκανες και σίγουρα δεν σε έχει συγχωρέσει. Ενώ οι περισσότεροι θα είχαν αφήσει πίσω τους αυτό που έγινε, η κακία που κρατάει ο Ταύρος είναι μόνιμη. Η εκδίκησή του είναι σκληρή, υπολογισμένη, αργή και βασανιστική. Έχει πολύ υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης οπότε καλό είναι να προσέχεις πολύ. 

Σκορπιός: Θα βάλει στόχο ζωής να σε δει να πονάς

Η εκδίκηση είναι το δεύτερο όνομα του Σκορπιού και θα διαλέξει την πιο επίπονη μορφή εκδίκησης που μπορείς να σκεφτείς. Δυστυχώς, ένας Σκορπιός δεν κάνει πίσω τόσο εύκολα. Το να σου κάνει αυτό που σου αξίζει, το λέει απλά δικαιοσύνη.

Αιγόκερως: Σερβίρει το πιάτο της εκδίκησης χωρίς καμία υποψία

Αν του κάνεις κάτι, θα κρατήσει τον θυμό του μυστικό, αλλά έτσι ώστε να τελειοποιήσει την εκδίκησή του. Θα φορέσει ένα ευχάριστο προσωπείο που θα σε κάνει να νομίζεις πως όλα είναι καλά. Σε καταστρέφει λίγο- λίγο και με πολύ σωστό χειρισμό και είναι πολύ πιθανό να μην καταλάβεις ποτέ την έκταση αυτού που σου προκάλεσε. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.