Τι φέρνει το τρίγωνο Αφροδίτης και Κρόνου - Σε ποια ζώδια θα επηρεαστεί ο ερωτικός τους τομέας

Μια ιδιαίτερη όψη, ανάμεσα στον πλανήτη της Αφροδίτης και του Κρόνου, θα σχηματιστεί στις 13/05/2023

Για αυτό το διάστημα ο πλανήτης της ομορφιάς και του έρωτα βρίσκεται στον συναισθηματικό Καρκίνο, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες.

Αυτή η όψη, έρχεται κυρίως να φέρει σταθερότητα, όχι όμως για όλα τα ζώδια. Είναι μια αστρολογική όψη, που πραγματοποιείται σε ζώδια του νερού και άρα έχουμε σε πρώτο πλάνο τα συναισθήματα και τις ευαίσθητες πλευρές μας. Τις επιθυμίες μας, και τις πιο τρελές φαντασιώσεις μας. Εξαιτίας των εκλείψεων, τα συναισθήματα μας είναι πιθανό να βρίσκονται ακόμη σε αναταραχή, με το τρίγωνο αυτό να φέρνει μια προσωρινή λύση. 

Τι φέρνει αυτή η όψη, για τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) :

Η συνάντηση Αφροδίτης και Κρόνου τις επόμενες ημέρες, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πάμε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή μας. Εάν δημιουργηθεί τώρα μια νέα σχέση ή μια συνεργασία, αυτή θα έχει γερές βάσεις και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό και μακροχρόνιο, παρόλο που μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από πάθος, ενθουσιασμό και έξαψη. Είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουμε πετυχημένες αλλαγές που αφορούν την εξωτερική μας εμφάνιση.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS