Τα 5 ζώδια που θέλουν πάντα να κυριαρχούν (ειδικά όταν είναι σε σχέση)

pexels

Μήπως είναι και το δικό σου μέσα;

Στοιχεία επιβολής, εξουσίας, ολοκληρωτισμού. Τα παρακάτω ζώδια θέλουν να είναι πάντα οι κυρίαρχοι σε μια σχέση και δεν δέχονται ποτέ την ήττα ή την αδυναμία.

Δεν θα κάνουν ποτέ πίσω μπροστά στα θέλω τους, θέλουν να ικανοποιούν πάντα τις δικές τους ανάγκες πρώτα και να επιβάλλουν τη γνώμη τους ακόμη κι αν έχουν άδικο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν συναισθηματικά χωρίς καν να το καταλάβεις. 

Τα άτομα που θέλουν να είναι πάντα οι κυρίαρχοι στη σχέση, ανήκουν στα παρακάτω ζώδια:

Κριός

Φημίζεται για τη δυναμική του φύση και γεννήθηκε με το χάρισμα του ηγέτη. Όταν βρίσκεται σε σχέση, οι τάσεις επιβολής και κυριαρχίας γίνονται συνώνυμό του, όπως και η αίσθηση ελέγχου που θέλει διαρκώς να ασκεί στον σύντροφό του. 

Λέων

Ο Λέων είναι χαρισματική προσωπικότητα και λατρεύει την προβολή. Κυριαρχεί στις σχέσεις του, ειδικά τις συναισθηματικές, και δεν του αρέσει ποτέ να χάνει. Ωστόσο, δεν ξεχνάει ποτέ τις ανάγκες του συντρόφου του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα πιο παθιασμένα ζώδια κι έτσι μόλις μπαίνει σε σχέση, γίνεται από τα πιο κτητικά άτομα χωρίς να βάζει κανένα όριο στα συναισθήματα και τις κυριαρχικές του τάσεις. Ζητάει αφοσίωση και αν δεν την έχει, μπορεί να γίνει αρκετά καταπιεστικό ζώδιο. 

Τοξότης

Πρόκειται για ένα ζώδιο που λατρεύει την ανεξαρτησία του και τις νέες εμπειρίες. Θέλει πάντα να είναι ο ηγέτης σε μια σχέση και να εξελίσσεται, κάνοντας το άλλο άτομο συχνά να παραγκωνίζει τα θέλω και τις ανάγκες του. 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως γεννήθηκε για να είναι ηγέτης. Του αρέσει να δρομολογεί τα πάντα και να οργανώνει κάθε τομέα στη ζωή του, ακόμη κι αν πρόκειται για τα συναισθηματικά του. Επιβάλλεται και αυτό πολλές φορές καταπιέζει το άτομο που βρίσκεται σε σχέση μαζί του. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.