Αυτές είναι οι 3 πιο ευνοϊκές ημέρες του Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Για αποφάσεις, έρωτες, δύσκολες συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα - επίλεξε τις παρακάτω ημερομηνίες

Ο Ιούλιος αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον, ωστόσο τα βλέμματα και οι σκέψεις εστιάζουν σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών. Πέρα από τη σημερινή Πανσέληνο, αναμένεται μια Νέα Σελήνη στις 17/07, αλλά και πολλές αστρολογικές όψεις, που θα φέρουν νέα ξεκινήματα και αλλαγές, οι οποίες θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια. Καταλαβαίνουμε επομένως, πως ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού, δεν θα μας προσφέρει τόσο χαλάρωση, αλλά θα μας κρατήσει σε εγρήγορση και θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε απαραίτητες αλλαγές για την εξέλιξη μας. 

Οι καλύτερες ημέρες του Ιουλίου, είναι:

10 Ιουλίου: Σχηματίζεται το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, μια βοηθητική όψη που παραπέμπει σε ρομαντική διάθεση, τάση φυγής από την πραγματικότητα, καλλιτεχνικές ενασχολήσεις, και επικοινωνιακή διάθεση. Πιθανό να βρείτε τον κατάλληλο ακροατή, να έχετε μια συζήτηση που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε, ή να βρείτε ένα άτομο με το οποίο μπορείτε να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε καλύτερα. Ακόμη η συγκεκριμένη ημέρα, μπορεί να είναι ιδανική για να ανακοινώσετε μεγάλες αποφάσεις και αλλαγές, που ετοιμάζεστε να κάνετε στη ζωή σας. 

15 Ιουλίου: Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μια όψη που ευνοεί τις αλλαγές, την ανεξαρτησία και την αυτονομία στη δράση, μας κάνει πιο εκκεντρικούς. Αν έχεις βαρεθεί να ικανοποιείς τις επιθυμίες των άλλων, παραμελώντας τις δικές σου -τότε αυτή η ημέρα, είναι ιδανική για να το αλλάξεις αυτό. Ίσως είναι στιγμή να σκεφτείς καλύτερα τις βαθιές σου επιθυμίες, να αφήσεις για λίγο στην άκρη την άποψη του περίγυρου σου, και να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θες.

17 Ιουλίου: Σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι εξαιρετικά βοηθητική για νέα ξεκινήματα και για να έχουμε εξελίξεις σε θέματα οικογένειας, σπιτιού. Ευνοούνται αλλαγές και μετακομίσεις. Αυτή ημέρα φωνάζει «νέα αρχή» από μακριά. Πάρε αυτή την απόφαση που θα σου αλλάξει τη ζωή, μετακόμισε επιτέλους στο εξωτερικό αν το σκέφτεσαι εδώ και χρόνια, στείλε εκείνο το μήνυμα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με λίγα λόγια, τόλμησε ό,τι πραγματικά θες και πιθανώς να σου βγει σε καλό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS