Ζώδια σήμερα (03/05): Εξετάστε εκ νέου τα δικά σας συναισθηματικά όρια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (03/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων βάζοντάς σας στην διαδικασία να δείτε τις καταστάσεις περισσότερο συναισθηματικά ή με μεγαλύτερη ευαισθησία. Κοντά στον Κρόνο, η τάση να αναζητήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο εάν βρεθείτε υπό πίεση σήμερα θα είναι αισθητή, ωστόσο καλό θα είναι να μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε εκ νέου τα δικά σας συναισθηματικά όρια γενικότερα.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σήμερα μην επιμείνετε σε κάτι περισσότερο από όσο πρέπει. Ανασφάλειες μπορεί να κινητοποιηθούν... Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, ακολουθήστε σήμερα τη ροή ακόμη και εάν δεν είναι όλα κατανοητά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να συνδυάσετε με τέτοιο τρόπο τις ιδέες σας ώστε να μπορούν να γίνουν παραγωγικές, πάντα με ηρεμία όμως. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, ένας νέος στόχος περισσότερο δημιουργικός ή επέκταση σε έναν ήδη υπάρχοντα υπόσχεται το πλανητικό τοπίο για εσάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση ασάφειας μπορεί να σας προβληματίζει αυτές τις ημέρες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σας προετοιμάζουν για έναν νέο κύκλο που σκέφτεστε να ανοίξετε σύντομα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα τηρήστε το πρόγραμμά σας. Εύκολα μπορεί να βαρεθείτε ή να σας πιάσει νοσταλγία... Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, εάν νιώθετε πως έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, αυτή η στιγμή είναι η καταλληλότερη για να βάλετε προτεραιότητες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, σήμερα καλό θα ήταν να δώσετε χώρο στους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, διλήμματα έρχονται από την επικοινωνία κάθε είδους σήμερα και μπορεί να σας βάλουν σε προβληματισμό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, οικονομικά ζητήματα σήμερα καλύτερα να μην τα αγγίξετε. Απεναντίας συναναστροφές με ανθρώπους... Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ανεξάρτητα εάν βλέπετε την αμφιβολία χαραγμένη στα πρόσωπα γύρω σας σήμερα... Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.