Η σπάνια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση που έκανε τους πάντες να μιλούν για την εντυπωσιακή αλλαγή της


The Jennettes

7 Οκτωβρίου 2021

Η σπάνια εμφάνιση της Αθηνάς Ωνάση που έκανε τους πάντες να μιλούν για την εντυπωσιακή αλλαγή της

Η Αθηνά Ωνάση είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά το πολύκροτο διαζύγιό της. Πρόσφατες φήμες την ήθελαν να έχει βρει νέο σύντροφο και να περνά πλέον μια καλή περίοδο στη ζωή της, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο μέχρι στιγμής.

Χτες όμως, μέσα από ένα Instagram post της Γιάννας Νταρίλη, είχαμε την ευκαιρία να δούμε την 36χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της. Και η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η Αθηνά Ωνάση παρευρέθηκε μαζί με περίπου άλλους 700 διάσημους καλεσμένους στον γάμο του Sammy Zane και της Lauren Van Berkel στο Μόντε Κάρλο, ο οποίος λέγεται πως ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς -τουλάχιστον στον εφοπλιστικό κόσμο. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή του γαμήλιου πάρτι, ήταν η Rita Ora.

Στη φωτογραφία της Νταρίλη, η οποία ήταν καλεσμένη στον γάμο με τον σύζυγό της, η Ωνάση είναι εμφανώς αλλαγμένη, προς το καλύτερο. Δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον το ντροπαλό κορίτσι που ήταν κάποτε, αλλά μια εντυπωσιακή, ώριμη γυναίκα που μάλιστα μοιάζει πλέον εκπληκτικά με τη μητέρα της, Χριστίνα. Με καστανή πλέον απόχρωση στα μακριά μαλλιά της, φυσικό μακιγιάζ και ένα απλό, κομψό, φλοράλ φόρεμα, ήταν πραγματικά στην καλύτερη φάση που την έχουμε δει τα τελευταία (πολλά) χρόνια.

Ελπίζουμε από εδώ και πέρα να την απολαμβάνουμε συχνότερα σε παρόμοιες εμφανίσεις.