Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία με τη Ντένα Τσαλάγκα & την LG OLED evo Gallery TV


JTeam

8 Ιουλίου 2022

Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία με τη Ντένα Τσαλάγκα & την LG OLED evo Gallery TV
H LG Hellas και η Ντένα Τσαλάγκα με μεγάλη χαρά συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Η γνωστή αρχιτέκτονας που σπούδασε στη Θεσσαλονίκη και έζησε μεγάλο μέρος της ζωής της στο Λονδίνο, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ως λάτρης της αφαιρετικής αισθητικής και της κομψότητας, η διακεκριμένη αρχιτέκτονας δε θα μπορούσε να μην εκτιμήσει το minimal σχεδιασμό της LG Gallery TV, με το διακριτικό και λεπτό πάνελ που εφαρμόζει απόλυτα στον τοίχο και παραπέμπει σε πραγματικό έργο τέχνης. Η τηλεόραση μπορεί να μεταφερθεί σε διάφορα σημεία στον χώρο με το κομψό Gallery stand, διατηρώντας έτσι την elegant πινελιά της, σε συνδυασμό με τα προνόμια της OLED evo Gallery TV.

Η απλότητα και η λακωνικότητα του σχεδιασμού της LG OLED evo Gallery TV είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την αισθητική της Ντένας Τσαλάγκα. Η απίστευτα λεπτή κατασκευή στο panel σε συνδυασμό με τη συγκλονιστική εικόνα, αποτέλεσμα των εκατομμύριών αυτό-φωτιζόμενων pixels που διαθέτει, σηματοδοτούν μία νέα εποχή στην κατηγορία της και είναι η ιδανική επιλογή για την ίδια, αφού ανταποκρίνεται πλήρως στο προσωπικό της στυλ και τις απαιτήσεις του επαγγέλματος της.

Με την LG OLED evo Gallery TV, μια νέα φωτεινή εποχή ξεκινά για τα pixels, καθώς το Brightness Booster Max ενισχύει τη ζωηρή ομορφιά των αυτοφωτιζόμενων pixels της LG OLED, πραγματοποιώντας βελτιώσεις σε άλλο επίπεδο μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI, αποδίδοντας έως και 30% [1] περισσότερο φωτισμό. Η εικόνα φαίνεται πλέον πιο έντονη, με κορυφαία απόδοση φωτισμού και εξαιρετική ευκρίνεια. Η LG OLED evo Gallery TV συνδυάζει την ομορφιά με την ευφυία, κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής α9 Gen 5 AI της LG καταφέρνει να ενισχύει τα αντικείμενα της εικόνας στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή, ακολουθώντας τις εξελίξεις της βαθιάς μάθησης (deep learning). Αντίστοιχα, το ολοκαίνουργιο Dynamic Tone Mapping Pro εμβαθύνει ακόμα περισσότερο για τη βελτίωση της εικόνας. Μέχρι πρότινος, αναβάθμιζε μόνο τα πλαίσια. Πλέον, η τεχνική εξελίσσεται σε 5000 μπλοκ σε όλη την οθόνη για πιο ζωντανό HDR μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Με καθηλωτικό ήχο surround που κάνει τις σκηνές ακόμα πιο ζωντανές, μετατρέποντας το θεατή σε κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας και της δράσης, η LG OLED evo Gallery TV προσφέρει μια αληθινή κινηματογραφική εμπειρία. Ο επεξεργαστής α9 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 7.1.2 καναλιών. Ο συνδυασμός του Dolby Vision IQ™ [2] με το Dolby Atmos® θα προσφέρουν μια εντυπωσιακή και καθηλωτική εμπειρία και μέσω του επεξεργαστή α9 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ™ θα προσθέσει εξαιρετικό βάθος, αναδεικνύοντας λεπτές υφές.

Ακόμα, οι νέες LG OLED evo Gallery TVs είναι πανίσχυρες μηχανές, ιδανικές για ασταμάτητο παιχνίδι καθώς, είναι από τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming3 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0,1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync [3], το AMD FreeSync Premium [4] και την υποστήριξη VRR, η δράση θα είναι ακόμα πιο φρενήρης θα απεικονίζεται καθαρά και ομαλά. Επιπρόσθετα, με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce Now4 στο gaming, που δίνει τη δυνατότητα επιλογής νέων παιχνιδιών από το Cloud, μια μεγάλη συλλογή από παιχνίδια περιμένει τους φαν να την ανακαλύψουν και να παίξουν απευθείας μέσα από την τηλεόραση.

Τέλος, η LG OLED evo Gallery Edition διαθέτει μεγάλο εύρος διαστάσεων και βγαίνει σε μεγέθη 55, 65, 77 και 83 ίντσες [5], καλύπτοντας μ’ αυτό τον τρόπο τις ανάγκες είτε του home cinema είτε του παιχνιδιού.

[1] Σε σύγκριση με μοντέλα που δεν είναι OLED evo και με βάση τη μέτρηση Full White.

[2] Τα Dolby, Dolby Vision IQ, Dolby Atmos και Dolby Vision Gaming είναι εμπορικά σήματα της Dolby Laboratories Licensing Corporation

[3] Τα NVIDIA, G-Sync και GeForce Now είναι εμπορικά σήματα της NVIDIA Corporation

[4] Τα AMD και FreeSync, είναι εμπορικά σήματα της Advanced Micro Devices, Inc.

[5] Το μοντέλο 97G2 πρόκειται να κυκλοφορήσει στο 2ο εξάμηνο του 2022.