Τα 5 fashion essentials που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών


JTeam

19 Ιουλίου 2022

Τα 5 fashion essentials που πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών
Ασυνήθιστα όπως εσύ, τα must have των φετινών διακοπών δεν είναι μόνο το μαγιό σου και το αγαπημένο σου ζευγάρι flat sandals, αλλά ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν το καλοκαίρι σου ξεχωριστό με τον πιο πρακτικό και κομψό τρόπο.

«Ιδιαίτερο στυλ, ξεχωριστό design, πρακτικότητα και άνεση», είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που όλες θέλουμε να έχουν τα ρούχα που «ντύνουν» τα summer looks μας. Από τα capri pants που λάτρευε η Jackie, μέχρι της αέρινες τουνίκ που καθιέρωσε η Diana Vreeland, τα ρούχα του καλοκαιριού δεν πρέπει να μας περιορίζουν, αλλά να μας βοηθούν να εκφράζουμε την προσωπικότητά μας και να αναδεικνύουμε το στυλ μας ακόμα και κάτω από τον καυτό ήλιο του Αυγούστου, είτε βρισκόμαστε στο deck ενός ιστιοπλοϊκού ή στην πλατεία του χωριού που μεγαλώσαμε είτε στις Χώρες και τις αμμουδιές των νησιών μας. Γι’ αυτό, τα must have της φετινής σεζόν είναι ασυνήθιστα, όπως εσύ, αλλά εμπερικλείουν μέσα τους όλες τις «βασικές αρχές» που εξυπηρετούν την άνεση και την πρωτοτυπία των looks μας. Υπάρχουν μερικά key-pieces που μπορούν να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών και να μας κρατήσουν κομψά και πρακτικά ντυμένες όπου και αν κάνουμε διακοπές, σε κοσμικό νησί ή απόμερο ορεινό χωριουδάκι, σε αστικό περιβάλλον του εξωτερικού ή ακριτική νησίδα της χώρας μας.

Ποια είναι αυτά; Ένα αέρινο maxi φόρεμα, ένα ανδρικό πουκάμισο, ένα denim shorts, μία φούστα-παρεό, ένα crop top και φυσικά το PULZE! Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με 1 μόνο πλήρη φόρτιση (η οποία διαρκεί 90 λεπτά). Είναι σίγουρα ένα από τα summer essentials του φετινού καλοκαιριού, καθώς σου επιτρέπει να αναδείξεις τις προσωπικές σου προτιμήσεις και να επιλέξεις μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης, Standard για έντονη και Eco για πιο διακριτική γευστική εμπειρία.

Jenny.Gr

H συσκευή PULZE βγαίνει σε δύο ultra fashionable χρώματα, copper και silver και όποιο και από τα δύο και αν επιλέξεις θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις ένα combo απόλαυσης σετάροντάς το με τις δύο νέες iD γεύσεις: Capsule Forest Purple και Capsule Summer Red. Forest Purple για μια αρωματική εμπειρία από νότες Berries και Summer Red για μοναδικά δροσιστική γεύση Watermelon. Βάλε και αυτές μέσα στη summer bag σου και ετοιμάσου να ζήσεις το πιο ασυνήθιστο και απολαυστικό καλοκαίρι της ζωής σου. Τι άλλο όμως πρέπει να έχει αυτή η βαλίτσα;

#1 Βοho φόρεμα

Jenny.Gr

Για να το φορέσεις μαζί με τα flat, δερμάτινα σανδάλια σου και με την κομψή, mini bag σου κλέβοντας τις εντυπώσεις τα βράδια των διακοπών που το σημαντικότερο δίλημμά σου θα είναι: παραδοσιακό καφενείο ή modern cocktails;

#2 Denim shorts

Jenny.Gr

Το passepartout-piece αυτό του καλοκαιριού, αλλά και κάθε καλοκαιριού, δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή βαλίτσα καθώς μπορεί να φορεθεί με μαγιό το πρωί και φαρδύ πουκάμισο το βράδυ.

#3 Sexy crop-top

Jenny.Gr

Αν θες να δώσεις έναν αέρα θηλυκότητας στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου, ένα κοντό μπλουζάκι σε στενή ή φαρδιά γραμμή θα σου χρειαστεί για να συνδυάσεις τη midi φούστα σου ή την φαρδιά παντελόνα σου.

#4 Pareo-skirt

Jenny.Gr

Αν σου αρέσουν οι hippie chic εμφανίσεις αυτό το ρούχο θα το λατρέψεις για την πολυμορφικότητά του και την κομψότητά του. Ταιριάζει και με το crop top που λέγαμε παραπάνω αλλά και με ένα απλό bodysuit ή T-Shirt που μπορείς να πάρεις μαζί σου στις διακοπές.

#5 Aνδρικό πουκάμισο

Jenny.Gr

Το μόνο «δάνειο» από την ανδρική γκαρνταρόμπα που χρειάζεσαι! Αν είναι αρκετά μακρύ και φαρδύ το δικό σου το βάζεις και σαν φόρεμα με μία δερμάτινη ζώνη στη μέση και flats.

Πέντε κομμάτια αρκούν για να δημιουργήσεις την απόλυτη wardrobe των διακοπών, όπως και το PULZE μαζί με τις νέες γεύσεις iD, είναι αρκετά για να απογειώσουν την γευστική εμπειρία σου αυτό το καλοκαίρι… το τόσο μοναδικό και ασυνήθιστο, όπως εσύ!

Jenny.Gr