ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (08/09): Δώστε σημασία σε αυτό που νιώθετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2024

Ζώδια σήμερα (08/09): Δώστε σημασία σε αυτό που νιώθετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (08/09) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο του Σκορπιού ωθώντας σας να σκεφτείτε και να νιώσετε πιο βαθιά. Η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια ότι και αν σημαίνει αυτό στο προσωπικό σενάριο της ζωής σας.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι

Για τους Κριούς, σταθείτε σε ότι αντικειμενικά μπορεί να λυθεί ή να προχωρήσει με κάποιον τρόπο και μην αναλωθείτε ακολουθώντας διαφορετικές/αντίθετες κατευθύνσεις. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, θετική ημέρα για δράσεις οι οποίες σας γεμίζουν χαρά και σας αναζωογονούν με οποιονδήποτε τρόπο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, κάτι έρχεται στην επιφάνεια είτε μέσω σκέψεων δικών σας είτε μέσω συζητήσεων με άλλους ανθρώπους. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σήμερα και οι επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να σας βοηθήσουν. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, αν σήμερα προκύψει ένα οικονομικό ή θέμα αξιών ζήτημα σημαίνει πως έχει μείνει εκκρεμότητα και ήρθε η ώρα να το εξετάσετε άμεσα. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, η υπερβολή είναι στο μενού της ημέρας ειδικά αν αφήσετε τα ηνία σε άλλους ανθρώπους. Σταθείτε σε ότι αντικειμενικά είναι προσβάσιμο και επιτεύξιμο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας σήμερα και δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βγάλετε εύκολα άκρη. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, βοηθητική ημέρα για δράσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία και τις συναναστροφές με ομοϊδεάτες. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να εστιάσετε μόνο σε αντικειμενικά δεδομένα και να σταθείτε στις λεπτομέρειες. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα μπορείτε να αφεθείτε στη ροή και να κάνετε δημιουργικά πράγματα τα οποία όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα βήμα μπροστά αλλά και να ανανεωθεί η πίστη σας για το αντικείμενο που ασχολείστε. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, δεν είναι σίγουρο σήμερα πως θα βγάλετε άκρη από τις κινήσεις που έχετε προγραμματίσει να κάνετε. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Για τους Ιχθύες, ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενδέχεται να έχουν έρθει ήδη στο προσκήνιο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.