Βρήκαμε τη λύση για να μην ξεχνάς το θερμοσίφωνο ανοιχτό


JTeam

10 Αυγούστου 2022

Βρήκαμε τη λύση για να μην ξεχνάς το θερμοσίφωνο ανοιχτό
Τέλος στο άγχος του θερμοσίφωνα, όταν φεύγεις από το σπίτι!

Πόσες μα πόσες φορές έχεις φύγει από το σπίτι για δουλειά, διακοπές, ποτό με φίλους και εκεί που είσαι αμέριμνη σε πιάνει πανικός επειδή δεν μπορείς να θυμηθείς αν έχεις ξεχάσει το θερμοσίφωνο ανοιχτό;

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, δηλαδή αν είσαι όπως όλοι μας, είμαστε σίγουροι ότι έχεις σκεφτεί τι καλά που θα ήταν να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να βεβαιωθείς ότι το θερμοσίφωνο δεν είναι ανοιχτό και ταυτόχρονα, αν είναι ανοιχτό να μπορείς να το κλείσεις! Και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να επιστρέψεις σπίτι σου!

Κάπου εδώ, έρχεται το Smarthink App από το Φυσικό Αέριο, για να σου λύσει μια για πάντα αυτό το αιώνιο πρόβλημα, αφού σου επιτρέπει πλέον να κλείνεις ή να ανοίγεις το θερμοσίφωνο του σπιτιού από το δρόμο.

Το Smarthink αποτελεί το πρώτο Smart Home Οικοσύστημα έξυπνης διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι, με Τεχνητή Νοημοσύνη, για όλους τους οικιακούς καταναλωτές, ηλεκτρικής ενέργειας ανεξαρτήτως παρόχου

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προμηθευτείς το starter kit, να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου και θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο του σπιτιού σου ακόμα και από απόσταση!

Συγκεκριμένα, πέρα από κέντρο ελέγχου του σπιτιού, τον μετρητή κατανάλωσης ρεύματος και τον έξυπνο, θερμοστάτη αφής, το smartlink σου δίνει τη δυνατότητα και του έξυπνου διακόπτη θερμοσίφωνα, ο οποίος σε βοηθά να ελέγχεις τον θερμοσίφωνα όπου κι αν βρίσκεσαι. Ταυτόχρονα, μπορείς να βλέπεις και σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωσή του για μέγιστη άνεση και εξοικονόμηση.

Φυσικά, η εφαρμογή δεν σου επιτρέπει μόνο να κλείνεις τον θερμοσίφωνα, αλλά και να τον ανοίγεις πριν ακόμα γυρίσεις στο σπίτι, ώστε να σε περιμένει το ζεστό νερό και να κάνεις με ηρεμία το μπάνιο σου ή να μην χρειάζεται να περιμένεις αν βιάζεσαι να ετοιμαστείς για να ξαναβγείς! Και όλα αυτά με εύκολη πλοήγηση με κατανοητές επεξηγήσεις και διαδραστικά διαγράμματα!

Όσο για το φυσικό αέριο, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Έχει 164 χρόνια ιστορίας, όντας ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας στην Ελλάδα και το υψηλότερο NPS score που έχει κατακτήσει πάροχος ενέργειας ποτέ στον σχετικό δείκτη ικανοποίησης!

Άλλωστε, είπαμε το σπίτι σου έχει γίνει πλέον έξυπνο για να μη χρειάζεται να ζεις με άγχος! Λέμε “ναι” στην ευκολία και την άνεση του smartlink app! Λέμε “ναι” στο έξυπνο σπίτι!