CELEBRITIES

Isla Fisher: Συνέντευξη στο Fashion magazine


7 Απριλίου 2013

Fashion-Magazine-May-2013-Isla-Fisher.jpg

Ποια είναι τα αγαπημένα της φορέματα;

Η Isla Fisher που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Baz Lurmahnn, 'The Great Gatsby', φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Fashion και αναφέρθηκε στα αγαπημένα της φορέματα, στον σύζυγό της-τον πρωταγωνιστή του Borat- Sacha Baron Cohen, αλλά και στο είδωλό της.

"Μου αρέσει ακόμα αυτό που φόρεσα στην πρεμιέρα του 'Wedding Crashers', στο Λονδίνο, αν και το φόρεσα πριν πολλά χρόνια. Ήταν ένα ροζ παστέλ strapless φόρεμα του οίκου Chanel. Μου αρέσει επίσης και το midnight μπλε σύνολο Herve Legere που φόρεσα στα Golden Globes, όταν κέρδισε ο άντρας μου για το Borat.", είπε ηθοποιός, αναφερόμενη στα  δύο  αγαπημένα της φορέματα που έχει φορέσει στο κόκκινο χαλί.

Μιλώντας για τον σύζυγο της, τον κωμικό ηθοποιό Sacha Baron Cohen, αποκάλυψε στο περιοδικό τι είναι αυτό που τους κάνει περισσότερο να γελάνε. "Το να ανατρέπουμε την αλήθεια είναι το πιο αστείο απ'όλα. Γελάμε συνέχεια μ'αυτό. Γίνεται καλύτερα όταν παίρνεις κάτι που συμβαίνει στον κόσμο και το παρουσιάζεις με έναν τρόπο ανατρεπτικό."

Το ότι η Isla και ο Sasha Baron Cohen λατρεύουν το χιούμορ, φαίνεται και από το γεγονός ότι η ηθοποιός λατρεύει την Goldie Hawn. "Η Goldie Hawn είναι ο ήρωας μου. Νομίζω ότι είναι απίστευτα αστεία και μου αρέσει σε κάθε της ταινίας."

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.