CELEBRITIES

Kim Cattrall: «Δεν είμαι σεξοβόμβα»


11 Απριλίου 2013

KIM-CATTRALL.jpg

Η “Samantha Jones” αποκαλύπτει την off-screen προσωπικότητά της.

Όταν σκεφτόμαστε την Kim Cattral μας έρχεται σχεδόν αυτόματα στο μυαλό ο χαρακτήρας της Samantha Jones στο Sex and the City, γνωστής για την αδυναμία της στους άντρες. Στην πραγματικότητα η 56χρονη ηθοποιός είναι το εντελώς αντίθετο του χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά και όπως λέει δεν είναι παρά μία μεσήλικη γυναίκα που προσπαθεί να ισορροπήσει τη διαρκώς μεταβαλλόμενη σιλουέτα της. «Φροντίζω τον εαυτό μου, κάνοντας δίαιτα, άσκηση και μειώνοντας το stress. Αστειεύομαι ότι κάνω δίαιτα από το 1974, το οποίο βασικά είναι αλήθεια», λέει η Kim στο περιοδικό Woman & Home . «Μου αρέσει να τρώω και ο σωματότυπός μου δεν είναι κανονικά και τόσο λεπτός, ειδικά σε αυτήν την ηλικία. Οπότε προσέχω αυτά που τρώω και πίνω, αλλά δεν έχω εμμονή-είναι απλώς ένας τρόπος ζωής.»

Η ηθοποιός που έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, λέει ότι αυτήν την περίοδο είναι single και ότι δεν ψάχνει για άντρα, ενώ στην ερώτηση εάν οι άντρες τη φοβούνται ή όχι, η Kim απαντάει: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τους άντρες! Εάν αυτά που έχω επιτύχει ως τώρα τρομάζουν κάποιον, δεν έχουν να κάνουν με μένα, σαν γυναίκα, όχι με κάποιον χαρακτήρα που έχω υποδυθεί. Οι άντρες φίλοι μου δεν φαίνονται να φοβούνται μήπως στέκεται μία sex bomb μεγατόνων δίπλα τους. Μπορούν να ξεχωρίσουν την Kim που είναι η φίλη τους από τους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί. Η επαγγελματική μου ζωή έχει πολλά πάνω-κάτω, αλλά στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ βολική.»

Η Kim Cattrall στο εξώφυλλο του περιοδικού Woman & Home.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.