CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence στην πιο σέξι εκδοχή της


3 Αυγούστου 2013

Στο trailer της νέας της ταινίας.

Τους τελευταίους 12 μήνες ήταν η ηθοποιός που έκλεψε τις εντυπώσεις και σάρωσε όλα τα βραβεία. Και από ανερχόμενο ταλέντο μετατράπηκε σε ένα μεγάλο αστέρι του Hollywood. Ο λόγος για την Jennifer Lawrence, την όμορφη 22χρονη, η οποία έλαμψε στη ταινία «Silver Linings Playbook», κερδίζοντας μάλιστα και το βραβείο Oscar Α' Γυναικείου Ρόλου.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η Lawrence θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τους επόμενους μήνες. Μέσα στο χειμώνα θα βγει στις αίθουσες το φιλμ «American Hustle» και από τώρα θεωρείται φαβορί στη μεγάλη βραδιά των επόμενων βραβείων Όσκαρ.

Και όχι άδικα, καθώς στη ταινία παίζουν ακόμα οι Christian Bale, Bradley Cooper και Amy Adams - με λίγα λόγια ένα καστ γεμάτο stars. Όσο για το σενάριο; Το φιλμ βασίζεται στο σκάνδαλο Abscam που αναστάτωσε την πολιτική ζωή των ΗΠΑ τη δεκαετία του '70.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου. Ωστόσο μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο τρέιλερ και στις καυτές στιγμές των Lawrence και Adams.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.