CELEBRITIES

Rihanna: «Η Πριγκίπισσα Diana ήταν gangsta»


2 Οκτωβρίου 2013

Θαύμαζε από πάντα το στιλ της.

Η Rihanna φωτογραφίζεται για το νέος τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Glamour και αποκαλύπτει ότι η Πριγκίπισσα Diana, αλλά και η Nicole Richie βρίσκονται στο top της λίστας της με τις πιο καλοντυμένες όλων των εποχών: «Ω θεέ μου, μου κάνενε πλάκα; Η Nicole Richie. Με εκνευρίζει, είναι τόσο καλή. Αλλά ξέρετε ποια είναι αυτή που το έκανε ποτέ πιο καλά; Η Πριγκίπισσα Diana. ‘Το σκότωνε’. Κάθε look της ήταν σωστό. Ήταν gangsta με τα ρούχα της. Είχε αυτά τα τρελά καπέλα. Και τα oversized jackets. Μου άρεσαν όλα όσα φορούσε.»

RIHANNA (3)

Η τραγουδίστρια αναφέρεται και στην αγάπη της για τη μόδα, λέγοντας ότι αυτή ξεκίνησε από τη μητέρα της: «Η αγάπη μου για τη μόδα-πρέπει να πω ο θαυμασμός μου για τη μόδα-ξεκίνησε από τη μητέρα μου. Συνήθιζα να την βλέπω να ντύνεται. Ήταν στην ηλικία που είμαι τώρα και ήταν τόσο cool. Μα τόσο cool. Θυμάμαι πως ούτε που ήξερα εγώ πώς να το κάνω γιατί ήμουν τόσο αγοροκόριτσο.»

RIHANNA (4) Photo Credits: glamour.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.