CELEBRITIES

Η Tori Spelling έχει οικονομικά προβλήματα


25 Οκτωβρίου 2013

Πόσα χρόνια έχει να αγοράσει γυναικεία τσάντα;

Μπορεί η οικογένειά της να είναι διάσημη για την αξίας 50 εκ. δολαρίων έπαυλη 'The Manor' και να μεσουρανούσε την εποχή του 'Beverly Hills 90210', ωστόσο όπως αποκαλύπτει η ηθοποιός σε συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό, οι εποχές έχουν αλλάξει και δεν μπορεί πλέον εδώ και χρόνια να αγοράσει ούτε μία γυναικεία τσάντα!

"Είμαστε στη βιομηχανία της διασκέδασης και τα πράγματα αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο. ", λέει. "Δεν έχουμε κάποια σειρά στον αέρα αυτή τη στιγμή, οπότε πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί με όσα ξοδεύουμε, όπως καθένας που αυτή τη στιγμή δεν έχει σταθερή δουλειά. Έχω να αγοράσω τσάντα εδώ και τρία χρόνια και είναι OK."

Αν και δεν δηλώνει ακριβώς φτωχή, η Tori Spelling συμπληρώνει ότι τα παιδιά της φοράνε ρούχα από δεύτερο χέρι και  ότι ο σύζυγός της δεν έχει ακόμα καταφέρει να κάνει την επέμβαση αγγειεκτομής που θέλει εδώ και καιρό.

Και οι stars έχουν τα προβλήματά τους!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.