CELEBRITIES

Η Ζέτα Μακρυπούλια στο Πρωινό mou


17 Φεβρουαρίου 2014

Πως αντέδρασαν η Ζέτα και ο Πέτρος όταν βρέθηκαν σε διπλανά «παράθυρα»;

Η Ζέτα Μακρυπούλια εγκαινίασε την υπογραφή του νέου της συμβολαίου με το MEGA με την παρουσία της στο Πρωινό mou, κι ενώ πριν λίγες μέρες είχαν βγει φήμες ότι θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, μαζί με το Νίκο Μουτσινά. Πως αντέδρασαν η Ζέτα και ο Πέτρος όταν βρέθηκαν σε διπλανά «παράθυρα»;

«Εγώ τη Δευτέρα που έρχεται φεύγω ένα ταξίδι. Θα έχεις προλάβει να πάρεις την εκπομπή ή να το καθυστερήσω;» ήταν η πρώτη ατάκα του παρουσιαστή προς τη Ζέτα αναφορικά με όλα αυτά τα μυθεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η Ζέτα αντιλαμβανόμενη το πνεύμα πλάκας και αστεϊσμού του απάντησε με το ίδιο ύφος: «Πέτρο μου δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Οι αρμοδιότητες μου δεν φτάνουν μέχρι εκεί, εγώ δουλεύω για το Just».

Το λόγο πήρε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και είπε «Τι λες βρε Ζέτα; Εδώ πέρα έχουμε ετοιμαστεί, έχουμε κάνει μπάνιο που θα ΄ρθεις» με τη Ζέτα να του λέει «εμένα περίμενες για να κάνεις μπάνιο βρε;» και τον Ουγγαρέζο να συνεχίζει στο ίδιο κλίμα. «Είδατε ρε παιδιά που τα λέγαμε, με αυτήν θα ταιριάζαμε, διώξτε τον αυτόν» είπε αναφερόμενος στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Και ο παρουσιαστής δεν το άφησε να πέσει κάτω: «Ο Ουγγαρέζος θέλει να φύγω για να έρθεις, είσαι πιο όμορφη από μένα». Ο Άρης Καβατζίκης μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι και είπε στη Ζέτα «δεν ξέρω αν στα ΄πανε, εμείς εδώ από το πάνελ δεν το κουνάμε, θα περιμένουμε» με τη νεόκοπη Ζέτα να βάζει τέλος σε κάθε συζήτηση περί πρωινού τονίζοντας ότι έχει βαρεθεί να την ρωτάνε.

Δείτε το video στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.