CELEBRITIES

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν θέλει πρωινό και πρότεινε «βράδυ» στο MEGA


23 Ιουνίου 2014

Να επιβεβαιώσει τις φήμες και το σχετικό ρεπορτάζ του STAR θέλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν θέλει να συνεχίσει να κάνει πρωινή εκπομπή από την επόμενη χρονιά.

Ο παρουσιαστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Μελέτησέ το" με την Ελεονώρα Μελέτη, τόνισε πως έχει συζητήσει με το MEGA και έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει από το Πρωινό mou για να κάνει -ξανά- βραδινή εκπομπή. «Σωστά τα είπαν η κυρία Γραμμέλη και ο κύριος Μελάς δεν θέλω να συνεχίσω το πρωί», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος, και συμπλήρωσε πως είναι μία απόφαση την οποία έλαβε κυρίως λόγω προσωπικών και επαγγελματικών αναγκών.

«Εγώ διευθύνω μία εταιρεία που έχει δύο σάιτ και δύο περιοδικά, και θέλω να το κάνω καλά», είπε τονίζοντας παράλληλα πως «εμένα άλλωστε η βασική μου ασχολία είναι να εκδίδω, η τηλεόραση είναι μία άλλη ενασχόληση». Την ίδια ώρα προχώρησε στην αποκάλυψη πως ετοιμάζει ένα νέο project το οποίο το χαρακτήρισε κατά τον ίδιο «το νέο ΚΛΙΚ, το νέο NITRO, ή οτιδήποτε άλλο σε σάιτ» και θα βγει από 1η Σεπτεμβρίου.

«Χαίρομαι, χαίρομαι γιατί ήταν μία δική μου απόφαση», είπε στην συνέχεια ο παρουσιαστής επιστρέφοντας στο θέμα της επιθυμίας του να σταματήσει την πρωινή εκπομπή και συμπλήρωσε πως με την πρωινή εκπομπή δεν μπορεί να κάνει την επιστροφή που ο ίδιος θέλει τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. «Μου αρέσει το MEGA με έχει εκτιμήσει όλο αυτό το διάστημα, είμαστε σε πολύ καλώ mood και ελπίζω να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Εγώ άλλωστε για το βραδινό δεν χρειάζομαι να κάνω οδηγό, έχω τις 400 συνεντεύξεις που έχω λάβει», είπε και κατέληξε λέγοντας πως το Πρωινό mou ήταν «μία καλή προπόνηση γιατί το να διευθύνω μία ζωντανή εκπομπή θα κάνει τις συνεντεύξεις μου να βγαίνουν πιο εύκολα».

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.