CELEBRITIES

Οι τελευταίες στιγμές του Ronaldo στην Μύκονο


4 Ιουλίου 2014

Δείτε το video:

Στην Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές του ο Cristiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος άσσος επισκέπτεται ινκόγκνιτο το νησί των Ανέμων χωρίς την αγαπημένη του Ίρινα Σάικ, αλλά με τη συντροφιά λίγων στενών φίλων, προκειμένου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η κάμερα τον «συνέλαβε» και πάλι, με φίλους του στο εστιατόριο Nobu του ξενοδοχείου Belvedere να απολαμβάνει σούσι και άλλες ιαπωνικές νοστιμιές. Η παρέα δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του διεθνούς φήμης σεφ Νόμπου Ματσουχίσα, ενώ ο Cristiano ήπιε κόκκινο κρασί.

Διακριτικός, ο αστέρας της στρογγυλής θεάς, φορώντας λευκό t-shirt και γιλέκο, ήταν χαλαρός, γελούσε και όπως όλη η παρέα έδειχνε να περνάει καλά και να το απολαμβάνει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό ήταν το τελευταίο βράδυ του Cristiano Ronaldo στην Μύκονο, καθώς αναχωρεί για άγνωστο προορισμό.

Δείτε το video στο Koolnews.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.