CELEBRITIES

Οι γυμνές φωτογραφίες των διασήμων που διέρρευσαν σε έκθεση ζωγραφικής!


9 Σεπτεμβρίου 2014

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας πανικός σχετικά με το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων διάσημων προσώπων. Η Jennifer Lawrence και η Kate Upton είναι μόνο δύο από τα πιο τρανταχτά ονόματα που έπεσαν θύμα των τελευταίων διαρροών. Μετά από τις πολλές συζητήσεις γύρω από το ζήτημα της διαρροής των γυμνών φωτογραφιών, κάποιος βρήκε το γεγονός σαν… τέχνη. Ο καλλιτέχνης Jeff Hamilton, γνωστός και ως XVALA αποφάσισε να κάνει μία έκθεση στη Φλώρινα που θα συμπεριλαμβάνει τις γυμνές φωτογραφίες των διασήμων που διέρρευσαν με τον τίτλο “No Delete”. Ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για μία ευκαιρία ώστε να ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση γύρω από το ζήτημα της ιδιωτικότητας.

Αν και δεν έχει ζητηθεί ακόμα από τους διάσημους να χρησιμοποιηθούν οι φωτογραφίες τους σε έκθεση, ο καλλιτέχνης πιστεύει είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται ακόμα για την ιδιωτικότητα της προσωπικής τους ζωής. Τέλος θεωρεί ότι η αξία της έκθεσης αυτής σχετίζεται με το γεγονός ότι θα σταθεί αφορμή για να βρεθούν καλύτεροι τρόποι προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ας περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των ενδιαφερόμενων για αυτή την έκθεση!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.