CELEBRITIES

Η Rihanna εναντίον των paparazzi


30 Νοεμβρίου 2014

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Rihanna κατά την έξοδό της από γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης το βράδυ της Παρασκευής, καθώς οι paparazzi έχοντας ενημερωθεί για τον μυστηριώδη συνοδό της, την περίμεναν για να την φωτογραφίσουν μαζί του.

Η τραγουδίστρια δε φάνηκε να... ενθουσιάζεται μόλις τα φωτογραφικά φλας άστραψαν και προσπάθησε μάταια να κρύψει το πρόσωπό της από τους φωτογράφους. Λίγο αργότερα, καταλαβαίνοντας πως το κακό είχε ήδη γίνει, άφησε το πρόσωπό της να φανεί και αγέλαστη προχώρησε με τον συνοδό της προς το αυτοκίνητό του.

Ντυμένη βαριά και με αρκετά casual εμφάνιση, η Rihanna δε μοιάζει να περίμενε τη φωτογραφική αυτή «επίθεση» και έδειξε φανερά ενοχλημένη. Ο ψηλός νεαρός που τη συνόδευε στάθηκε αμίλητος στο πλευρό της και δεν έκανε την παραμικρή δήλωση. Οι δημοσιογράφοι πάντως υποστήριξαν πως οι δυο τους κατευθύνθηκαν προς το σπίτι της τραγουδίστριας.

Λέτε πράγματι το κορίτσι να είναι ξανά ερωτευμένο; Ο χρόνος θα δείξει. Δείτε τις φωτογραφίες στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.