CELEBRITIES

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Kim στο instagram


18 Δεκεμβρίου 2014

Capture15.jpg

Τα χρήματα που πήρε; Πολλά. Ο κόπος της; Μηδαμινός. Πολύ απλά, για την Kim Kardashian ήταν αρκετό να φορέσει το αποκαλυπτικό της μπουρνούζι και να ποζάρει κάνοντας πως φορά το ειδικό προϊόν serum στις βλεφαρίδες της. Ποιος πρόσεξε τα μάτια της; Με φυσικά κανένας. Η Kim κατάφερε με μία και μόνο φωτογραφία όχι απλά να διαφημίσει το προϊόν ανεβάζοντας κι άλλο τις μετοχές της στον κόσμο του marketing, αλλά να κερδίσει πολλές χιλιάδες δολάρια.

Capture - Copy (2)

Όπως είναι γνωστό, ανάλογα με τους ακολούθους των διασήμων προσωπικοτήτων σε Instagram και Twitter, οι εταιρείες τους προσεγγίζουν για να διαφημίσουν διάφορα προϊόντα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media κερδίζοντας έτσι απίστευτα ποσά. Η Kim έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη τόσο το όνομα όσο και τις καμπύλες της κερδίζει εκατομμύρια… ανεβάζοντας φωτογραφίες. Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.