Η τρυφερή στιγμή της Victoria Beckham με την κόρη της Harper

Η Victoria Beckham θεωρείται μία από τις πιο πετυχημένες γυναίκες του HollywoodΗ επιχείρηση της επηρεάζει σημαντικά τη βιομηχανία της μόδας.  Ο χρόνος της όμως, όπως είναι φυσικό, είναι αρκετά περιορισμένος και πολλοί είναι αυτοί που την έχουν κατηγορήσει, κατά καιρούς, ότι παραμελεί τα παιδιά της και ιδιαίτερα τη Harper, η οποία είναι σε αρκετά μικρή ηλικία.

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται ότι τα παιδιά περνούν περισσότερες ώρες με τον David Beckham. Αφού ο φωτογραφικός φακός όλο τον συλλαμβάνει σε στιγμές μαζί τους χωρίς την σύζυγο του. Όμως, η σταρ έκλεισε τα κακά στόματα αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φωτογραφία με τη μικρή της πριγκίπισσα και έγραψε κάτω από αυτή πως η κόρη της είναι η καλύτερη της φίλη.

Η φωτογραφία είναι από το special dinner party που έδωσε η Victoria Beckham για να λανσάρει τις νέες της δημιουργίες, Victoria Beckham collection and Barneys. Στο πάρτι παρευρέθηκαν πολλοί celebrities, όπως η Eva Longoria, η Rose Byrne και φυσικά ο David Beckham με την υπόλοιπη οικογένεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.