CELEBRITIES

George Clooney: Δεν σκοπεύω να αποκτήσω παιδί


21 Μαΐου 2015

clooney-g.jpg

Ο George Clooney ήταν ένας από τους πιο αμετανόητους εργένηδες που όμως πήρε την μεγάλη απόφαση να παντρευτεί την Amal Alamuddin, την γυναίκα που τον ενέπνευσε περισσότερο. Παρόλα αυτά το ζευγάρι δεν αισθάνεται έτοιμο για μία ακόμα αλλαγή στη ζωή του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ηθοποιός στο κανάλι CBS δήλωσε: " Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποκτήσω ένα παιδί, όμως αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη λίστα των προτεραιοτήτων μου". Ούτως η άλλως ο 54χρονος ηθοποιός είναι αρκετά δεμένος με τους γονείς του και ακόμη περισσότερο με την αδερφή του και δεν αισθάνεται την ανάγκη να γίνει πατέρας.

531193375JT00046_NBC_s_72nd

Την ίδια γνώμη έχει και η Amal η οποία είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και ταξίδια. Ο George Clooney εξέφρασε στη συνέντευξη τον θαυμασμό του για τη γυναίκα του λέγοντας "Όταν κερδίσει ή χάσει μία δικαστική μάχη οι συνέπειες είναι πολύ πιο σημαντικές από αυτές που διαχειρίζομαι εγώ στη δουλειά μου".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.