CELEBRITIES

Salma Hayek: "Είμαι ακόμα όμορφη με μέλλον στα επαγγελματικά μου"


13 Ιουλίου 2015

Η Salma Heyek διανύει το 49ο έτος της ηλικίας της μία ανάσα δηλαδή πριν από τα 50. Το γεγονός αυτό δεν την πτοεί καθόλου, αφού σύμφωνα με την ίδια "πολλές γυναίκες υποφέρουν από το τρομερό ψέμα ότι η ηλικία των 50 είναι σαν να πέφτεις από γκρεμό". Από την αρχή κιόλας της καριέρας της είχε δεχθεί κακές κριτικές και ρατσισμό, αφού της έλεγαν ότι οι μόνοι ρόλοι που μπορεί να υποδυθεί λόγω της φωνής της είναι της "Μεξικανής υπηρέτριας". Η ίδια όμως κατάφερε να τους διαψεύσει και να διακριθεί σε πολλές ταινίες του Hollywood. 

Salma-Hayek-in-Frida

Επίσης η 49χρονη star είχε ακούσει ότι η καριέρα της θα σημειώσει καθοδική πορεία στα 35 της. Πάλι όμως με επίμονη δουλειά και πίστη στον εαυτό της όχι μόνο δεν κατέθεσε τα όπλα αλλά απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει την αξία και το ταλέντο της. Σε πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με την ηλικία η ίδια παραδέχτηκε ότι 20 χρόνια πριν η σκέψη ότι μπορεί να γεράσει την τρομοκρατούσε.

Salma-Hayek (1

Τώρα όμως δηλώνει: "Συνειδητοποιώ ότι αν και πλησιάζω τα 50 είμαι ακόμα όμορφη και ελκυστική. Αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και τη ζωή μου", δίνοντας κουράγιο σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν κρίση ηλικίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.