CELEBRITIES

Ποιος είναι ο νέος έρωτας της Sandra Bullock;


18 Ιουλίου 2015

boulok-570.jpg

Ερωτευμένη και πάλι δείχνει να είναι ο σέξι ηθοποιός . Ποιος ο τυχερός που της έκλεψε την καρδιά; Ένας νέος έρωτας γεννιέται στο χόλιγουντ. Η Sandra Bullock φαίνεται να ερωτεύτηκε και να μην μπορεί να το κρύψει με τίποτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ξένων sites η πασίγνωστη ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Jon Hamm.

Ο 44χρονος γοητευτικός ηθοποιός και πρωταγωνιαστής της σειράς "Mad Men" δηλώνει έτοιμος για νέες ερωτικές περιπέτειες αφού είναι και επίσημα χωρισμένος απο την πρώην σύντροφό του.

jon-hamm-

Ο Jon Hamm ήταν επι 16 χρόνια ζευγάρι με την Jennifer Westfeldt, ενώ δεν ένιωθε έτοιμος να κάνει οικογένεια, όπως δήλωνε χαρακτηριστικά... "Αυτή η σχέση έκανε τον κύκλο της. Ο καθένας είχε διαφορετικές ανάγκες" σχολιάζει άτομο απο το στενό τους φιλικό περιβάλλον. Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να έμεινε και καιρό ελεύθερος αφού στα γυρίσματα της νέας ταινίας "Minions" η συνάντησή του με την σέξι Sandra Bullock οδήγησε και τους δύο σε μια σχέση μάλλον παραπάνω και απο φιλική. Μάλιστα στενοί τους συνεργάτες κάνουν λόγο για έναν νέο μεγάλο έρωτα που αν αποκαλυφθεί και απο τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τότε σίγουρα όλα τα φώτα θα πέσουν επάνω τους.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.