CELEBRITIES

Με ποια πρόσωπα- έκπληξη εμφανίστηκε οn stage η Taylor Swift;


17 Αυγούστου 2015

Taylor-Swift-.jpg

Το World Tour του album 1989 συνεχίζεται και η Taylor Swift δε σταματά να εντυπωσιάζει του θαυμαστές της όχι μόνο με την ερμηνεία της αλλά και με τα πρόσωπα- έκπληξη που επιφύλασσε για εκείνους στο Santa Clara. Οι συνθήκες της επέτρεψαν να βρει την κατάλληλη αφορμή να καλέσει οn stage τις δύο αγαπημένες της star που θαυμάζει από τα παιδικά της χρόνια. Αυτές δεν ήταν άλλες από την Julia Roberts και την τραγουδίστρια Joan Baez.

1

Οι δύο καλλιτέχνιδες ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της και φάνηκε ότι το διασκέδασαν πάνω στη σκηνή. Οι φωτογραφίες όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το γύρο του κόσμου και ειδικότερα αυτή στην οποία η Joan Baez προσφέρει στην Julia Roberts ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο και εκείνη με τη σειρά της υποκλίνεται στην ευγενική χειρονομία της. Το ίδιο χαρούμενη ήταν και η Taylor Swift η οποία και βρήκε τον τρόπο να προσελκύσει περισσότερη δημοσιότητα αλλά και να απολαύσει μοναδικές στιγμές στο πλευρό των αγαπημένων της star.

taylor

Mάλιστα δεν παρέλειψε να αναρτήσει τις σχετικές φωτογραφίες και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας "Αυτές οι δύο γυναίκες είναι οι ηρωίδες μου. Τι απίστευτη τιμή!"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.