CELEBRITIES

Salma Hayek: Νόμιζα ότι δε θα αποκτήσω ποτέ παιδί


20 Αυγούστου 2015

salma-hayek-1.jpg

 Η Salma Hayek βρέθηκε πρόσφατα στο los Angeles για την πρεμιέρα της νέα της ταινίας "Kahlil Gibran's The Prophet", έχοντας μαζί της την εφτάχρονη κόρη της Valentina. Οι δυό τους είναι αχώριστες και ταξιδεύουν πολύ συχνά σε όλο τον κόσμο. Όμως η 48χρονη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστό περιοδικό εξομολογήθηκε πως αρκετά χρόνια πριν φοβόταν ότι δε θα γνώριζε ποτέ της την χαρά της μητρότητας: "Έγινα μητέρα αρκετά αργά", εννοώντας ότι γέννησε στα 41 της και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων της συνεχίζοντας: "Νόμιζα ότι αυτό δε θα ήταν πλέον εφικτό και στεναχωριόμουν γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για μένα".

Salma-Hayek

Για καλή της τύχη όμως γνώρισε τον σύζυγο της François-Henri Pinault το 2006 και το 2007 έφερε στον κόσμο την κόρη της. Η ίδια παραδέχεται ότι άφησε στην άκρη την καριέρα της γιατί έστρεψε όλη της την προσοχή στην μικρή και της πήρε πολύ καιρό μέχρι να ξαναβρεί τους ρυθμούς της: "Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να γνωρίζουν ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τους γονείς τους και παράλληλα να κατανοούν ότι οι γονείς μπορεί να έχουν και άλλα ενδιαφέροντα. Είμαι τυχερή που η κόρη μου μπορεί και το αντιλαμβάνεται".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.