CELEBRITIES

H Liv Tyler θα γίνει μαμά για τρίτη φορά!


10 Ιανουαρίου 2016

Η όμορφη ηθοποιός είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και τρισευτυχισμένη ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσω Instagram, αναρτώντας μία φωτογραφία από την παραλία, στην οποία φορά ένα μίνι φόρεμα και χαμογελώντας πλατιά αγγίζει την κοιλιά της.

liv-tyler-is-pregnant-expecting-baby-with-dave-gardner-03

«Θεέ μου, φαίνεται ότι ο πελαργός θα μας επισκεφθεί ξανά. Μεγαλώνει ένα ακόμη μικρό Tyler-Gardner στην κοιλιά μου, η οικογένειά μας μεγαλώνει», έγραψε η Liv Tyler. Αυτή είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της, ενώ πρόκειται για το δεύτερο παιδί που θα αποκτήσει με το σύζυγο της, David Gardner. Ο γιος του ζευγαριού, Sailor, γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Η Liv Tyler πρόσφατα σε συνέντευξη της αποκάλυψε ότι ο άντρας της ζωής της, της έκανε πρόταση γάμου περιμένοντας την με μονόπετρο έξω από το ντους και ούσα έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Όσο για τον πρώτο της γιο Milo, τον απέκτησε το 2004 με τον πρώτο σύζυγό της Royston Langdon.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.