CELEBRITIES

Johnny Depp & Amber Heard: Ένας χρόνος γάμου


7 Φεβρουαρίου 2016

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά τον περασμένο Φεβρουάριο σε ιδιωτικό νησί του Johnny Depp στις Μπαχάμες. Ο 52χρονος σταρ του Hollywood και η 29χρονη σύζυγός του ερωτεύτηκαν μερικά χρόνια νωρίτερα (to 2012), όταν συνεργάστηκαν στην ταινία "Μεθυσμένο Ημερολόγιο". "Τίποτα δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα μετά τον γάμο. Είμαστε μαζί αρκετό καιρό, οπότε ήταν μια φυσική εξέλιξη. Εξάλλου, παραμένω ένα πολύ ανεξάρτητο πνεύμα" έχει δηλώσει σε συνέντευξή της Amber Heard, που είναι ανοιχτά αμφιφυλόφιλη.

Παρότι το ζευγάρι παραμένει μαζί και ερωτευμένο, οι φήμες πως χωρίζουν άρχισαν να κυκλοφορούν από τον δεύτερο κιόλας μήνα του γάμου τους, καθώς μόλις τον περασμένο Απρίλιο πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση. "Δεν με απασχολεί. Είμαι μια ευτυχισμένη σύζυγος" είχε σχολιάσει η Heard τον Ιούνιο για τα δημοσιεύματα. "Συνδεόμαστε σε πολλά επίπεδα. Αλλά αυτό που με εξέπληξε είναι ότι είναι ειδική στα blues. Της έπαιζα μία μελωδία και αμέσως καταλάβαινε ποιο τραγούδι ήταν!" παραδέχτηκε πρόσφατα ο Johnny Depp. "Eίμαι τυχερός!" συμπλήρωσε.

[gallery-556038]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.