CELEBRITIES

H Kim Kardashian τίμησε και πάλι το ξανθό


13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Kanye West και τα adidas Originals παρουσίασαν την νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών Yeezy. Η επίδειξη έγινε στο Madison Square Gardens στα πλαίσια του fashion week της Νέας Υόρκης. Στο show βρέθηκαν 20.000 θεατές και μεταξύ άλλων ήταν η Naomi Campbell στη πασαρέλα και όλη η οικογένεια Κardashian ντυμένη στα λευκά στη πρώτη σειρά στο πλάι της editor-in-chief της Αμερικανικής Vogue, Anna Wintour. Φυσικά, εκεί ήταν και η Kim που διάλεξε να φορέσει μία ξανθιά περούκα και γούνα.

Kim Kardashian seen wearing fur while arriving at Negril restaurant for celebratory dinner for Kanye West's fashion show in New York City. Pictured: Kim Kardashian Ref: SPL1225327 110216 Picture by: srpp/ Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε από τη σκηνή την γυναίκα του και την οικογένεια της, ο οποίος αποκάλυψε πως τα ρούχα που φορούσαν τα είχε σχεδιάσει ο ίδιος. Το show του κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού καθώς ήταν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα που δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση ένα καθιερωμένο fashion show. Πέρα, από τα νέα αθλητικά σχέδια που παρουσίασε ο Kanye, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν το νέο άλμπουμ του με τίτλο The Life of Pablo που ακουγόταν την ώρα της επίδειξης.

Δείτε περισσότερες εικόνες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.