CELEBRITIES

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Kim Cattrall


8 Ιουνίου 2016

461835826.jpg

Τη γνωρίσαμε και χωρίς αμφιβολία τη λατρέψαμε ως την απελευθερωμένη Σαμάνθα που απολάμβανε τη ζωή, τους άντρες και το σεξ. H Kim Cattrall έχει αφήσει πίσω της πολύ το Sex & the City και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πρόσφατα μάλιστα την ανάγκασε να ακυρώσει τη συμμετοχή της σε παράσταση στο West End.

H 59χρονη ηθοποιός δίνει μάχη με τη νόσο Χασιμότο που την έχει οδηγήσει σε εντυπωσιακά επίπεδα αϋπνίας. Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα του Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο.

«Ήταν σαν να κάθεται ένας γορίλας στο στήθος μου. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι συνέπειες μπορεί να έχει το να μην κοιμάσαι καθόλου. Ένιωθα σαν να βρίσκομαι σε ένα κενό», δήλωσε η ίδια στο Radio Times και συνέχισε «Το να αφήσω το έργο ήταν μία σκληρή απόφαση, αλλά έτσι κατάλαβα πως αυτό που έχει σημασία είναι να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να μείνω λογική».

Όταν τη ρώτησαν πως επέδρασε η ασθένεια στην ψυχοσύνθεσή της, εκείνη μετέφερε αυτό το χαρακτηριστικό περιστατικό «Ταξίδευα από Βρετανία στις ΗΠΑ και ήμουν 2 μέρες χωρίς καθόλου ύπνο. Μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο και ένας υπεύθυνος μου έκανε ερωτήσεις για τη γάτα μου, τότε άρχισα να γελάω υστερικά. Μετά από αυτό είπα πως δεν μπορώ να παίξω τον ρόλο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.