CELEBRITIES

Γι αυτά τα μωρά του 2016 θα μιλάμε σε δεκαπέντε χρόνια


14 Δεκεμβρίου 2016

megan-fox.jpg

Το διάσημο ζευγάρι Chrissy Teigen και  John Legend,  είναι πλέον γονείς στο πρώτο τους παιδί, την Luna Simons Stephens. H μαμά Chrissy δημοσιεύει, ειδικά στο Instagram, συνεχώς φωτογραφίες από τα πρώτα της βήματα της γλυκιάς της κορούλας.  Ο πατέρας Legend από την άλλη που είναι ο πιο αγαπητός και ρομαντικός άνθρωπος, δείχνει παντού την αδυναμία του για την Luna, η οποία και του μοιάζει.

O πιο γοητευτικός τραγουδιστής, Αdam Levine, του συγκροτήματος και το γνωστό μοντέλο, η σύζυγός του Behati Prinsloo, απόκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Σεπτέμβριο. Η μικρή Dusty Rose Levine τους έκλεψε την καρδιά από το πρώτο δευτερόλεπτο και λίγες μέρες μετά την γέννησή της , ο πατέρας Αdam δημοσίευσε μια όμορφη φωτογραφία που τον δείχνει να έχει ξαπλώσει μαζί με την μικρή του.

Οι διάσημοι ηθοποιοί, Ryan Reynolds και Blake Lively που ανήκουν στα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood, έκαναν το δεύτερο παιδί τους  με μικρή διαφορά από το πρώτο τους. Και οι δύο είχαν πάρει την απόφαση να μην ξέρουν το φύλο του παιδιού και κατά την γέννηση του, τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη γένους θηλυκού.  

Η Daisy Josephine Sudeikis είναι το δεύτερο παιδί των γνωστών ηθοποιών και ευτυχισμένων γονιών, Olivia Wilde και Jason Sudeikis. Η μητέρα Olivia στην αρχή μοιράστηκε το μικρό της μυστικό, λίγους μήνες νωρίτερα, δημοσιεύοντας στο Instagram  μια γλυκιά φωτογραφία που δείχνει εκείνη με την ακάλυπτη την κοιλίτσα της και δίπλα το πρώτο της παιδί. Μετά από λίγο καιρό, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της  πάνω σε ένα λούτρινο.

Μια από τις πιο sexy παρουσίες στον χώρο της υποκριτικής, Megan Fox έγινε μητέρα και πολλοί fan της μάλλον δεν το πήραν ζεστά ότι ποια ανήκει σε μία ανδρική αγκαλιά του ηθοποιού, Brian Austin Green. Στο γνωστό show Jimmy Kimmel Live, η μαμά Megan αποκάλυψε ότι κατά την εγκυμοσύνη της το μωρό της έστελνε μηνύματα και για αυτό αποφάσισε μαζί με τον Brian, αυτό το παιδί να γεννηθεί στο Los Angeles. Πριν ένα μήνα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram που πήρα χιλιάδες like.

Μέσα στο 2016 και άλλα διάσημα αγαπητά ζευγάρια έγιναν γονείς, όπως οι ηθοποιοί Ashton Kutcher και Mila Kunis με τον γιο τους Dimitri Portwood Kutcher, ο Ryan Gosling and Eva Mendes με την μικρή Amada Lee Gosling, οι Emily Blunt και John Krasinski που ανακοίνωσαν τον ερχομό του παιδιού τους Violet Krasinski στο Twitter, γράφοντας #happy4th γιορτάζοντας το τέταρτο μέλος της οικογένειας. Επίσης η τραγουδίστρια Kelly Clarkson με τον σύζυγό της μοιράστηκαν την είδηση της γέννησης του γιου τους Remington Alexander Blackstock. 

[gallery-715944]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.