CELEBRITIES

Paul Verhoeven: "Η μέρα που η Sharon Stone μου έκανε δώρο το εσώρουχό της"


Χριστίνα Κατσαντώνη

14 Δεκεμβρίου 2016

sharon.jpg

Η συγκεκριμένη σκηνή, μπορεί να κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα, στάθηκε όμως αρκετή για να απογειώσει την καριέρα της Σάρον Στόουν, παρά το ότι το σταυροπόδι δεν υπήρχε στο σενάριο, αλλά ήταν μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής από τον Βερχόφεν.

Η Σάρον Στόουν έχει παραδεχτεί ότι ήταν ενημερωμένη για τη σκηνή, δέχτηκε μάλιστα πρόθυμα να προσθέσει το γυμνό σταυροπόδι, θεωρώντας ότι ταίριαζε στον χαρακτήρα της σέξι ηρωίδας που υποδυόταν. Όπως όμως έχει υποστηρίξει επανειλημμένως, πίστευε ότι η κάμερα δεν θα εστίαζε σε απόκρυφα σημεία και ότι τελικά δεν θα φαινόταν απολύτως τίποτα. 'Οταν τελικά είδε την ταινία στη μεγάλη οθόνη, δήλωσε σοκαρισμένη και προδομένη από τον Βερχόφεν, τον οποίο -λέει- μετά την πρεμιέρα χαστούκισε.

Αυτή είναι η εκδοχή της Σάρον Στόουν. Ο Βερχόφεν επιμένει ότι η Στόουν γνώριζε πώς ακριβώς θα γυριστεί η σκηνή και άρχισε να προβάλλει κάποιες ενστάσεις όταν ο ατζέντης της, την προειδοποίησε ότι μπορεί να έβλαπτε την καριέρα της.

Ο Ολλανδός σκηνοθέτης επανέρχεται στο θέμα σε συνέντευξή του στη Journal de Montréal, για να προσθέσει επιπλέον αποκαλύψεις για το πώς γυρίστηκε η σκηνή: “Όταν πρότεινα στη Σάρον Στόουν να κάνουμε το συγκεκριμένο γύρισμα χωρίς εσώρουχο, είδα ένα φως να ανάβει στα μάτια της. Μου είπε αμέσως να το προχωρήσω, χωρίς κανένα δισταγμό. Ήξερε ακριβώς τι έκανε και τι θα βγει στην οθόνη. Πριν γυρίσουμε τη σκηνή, μάλιστα, μου πρόσφερε ως δώρο το εσώρουχό της! Αυτή τη λεπτομέρεια όμως δεν την έχει ποτέ παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της...”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.