CELEBRITIES

Ο Prince William μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις χωρίς μητέρα


13 Ιανουαρίου 2017

prince-william-a.jpg

Όταν ο William συνάντησε ένα 9χρονο κορίτσι, την Aoife, η οποία είχε χάσει τον πατέρα της πριν έξι χρόνια από καρκίνο στο πάγκρεας, αποφάσισε ο ίδιος να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία για την απώλεια της μητέρας του σε νεαρή ηλικία. Ο γιος της Diana δήλωσε "ξέρετε τι μου είχε συμβεί; Γνωρίζετε ότι έχασα την μητέρα μου όταν ήμουν και εγώ πολύ μικρός. Εγώ ήμουν τότε 15 ετών και ο αδερφός μου ήταν 12 ετών. Έτσι χάσαμε την μαμά μας, όταν ήμασταν πολύ νέοι. 

Ο Πρίγκιπας William ενθάρρυνε την μικρή Aoife να μην ντρέπεται να μιλάει για τον πατέρα της, κρατώντας την μνήμη του ζωντανή και να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο την στεναχώρια της. Την ρώτησε αν μιλάει για τον πατέρα της, γιατί είναι πολύ σημαντικό να μιλάει για αυτό το θέμα που της συμβαίνει. Το κορίτσι απάντησε στον Πρίγκιπα, για τα χρώματα που θα διάλεγε για το δικό της βάζο ανάμνησης και πώς θα τιμήσει τον πατέρα της.

Όταν το βασιλικό ζευγάρι έφυγε από το ίδρυμα, το μικρό κορίτσι δήλωσε "ήταν πολύ όμορφο το ότι ο Πρίγκιπας William μίλησε σε μένα. Ήταν σαν να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που να γνωρίζουν πως είναι να χάνεις κάποιον".

Σύμφωνα με το US Weekly ο μεγάλος γιος της Diana μίλησε και σε άλλα παιδιά και γονείς και είπε ανοιχτά για το πόσο θυμωμένος ένιωθε όταν έχασε την μητέρα του και πόσο σημαντικό ήταν να μιλήσει για τα συναισθήματα του μέσα στην στεναχώρια του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.