CELEBRITIES

Γιατί η οικογένεια της Ashley Graham δεν ήθελε τον γάμο της


7 Μαΐου 2017

ashley-graham.jpg

Η Ashley εξομολογείται πως η οικογένειά της δυσκολεύτηκε πολύ να δεχθεί τη σχέση της με τον τώρα σύζυγό της, Justin Ervin, και ο λόγος ήταν πως ο Justin είναι έγχρωμος. Στο βιβλιο της περιγράφεται η στιγμή που η Graham πήγε τον Ervin στο πατρικό της στη Nebraska, "όπου δεν μεγάλωσε με πολλούς έγχρωμους ανθρώπους τριγύρω". 

"Ποτέ δεν είπα στους παππούδες μου πως ο άντρας που τους πάω να γνωρίσουν είναι έγχρωμος", γράφει. "Κάπου μέσα μου ήθελα να έχουν αχρωματοψία - κάτι που φυσικά δεν συνέβη. Όταν οι παππούδες μου είδαν τον Justin, η γιαγιά μου ήταν ψυχρή. Τον χαιρέτησε και αμέσως έφυγε. Όταν έφτασε η ώρα να μας αποχαιρετήσουν οι παππουδες μου ούτε που του έδωσαν σημασία. Αντί αυτού η γιαγιά μου με κοίταξε στα μάτια, με τον Justin να βρίσκεται ακριβώς πίσω μου και μου είπε "Πες σε αυτόν τον τύπο ότι λέω αντίο". 

"Ποτέ μου δεν είχα δει την αγαπημένη μου και υπέροχη γιαγιά να είναι τόσο σκληρή και ρατσίστρια. Είχα σοκαριστεί". 

Μετά από αυτή την επίσκεψη ο Ervin είπε στην Graham πως "ο ρατσισμός δεν με εκπλήσει, αλλά πάντα με απογοητεύει". 

Σύμφωνα με τo μοντέλο, "κάποιος, όπως η γιαγιά μου, βλέπουν έγχρωμους ανθρώπους μόνο στην τηλεόραση και μάλιστα σε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με όπλα, βιασμούς και βία - καταστάσεις που γεννούν αυτά τα ρατσιστικά στερεότυπα εναντίον του. Πολύ πιθανό να μην είχε ξαναδεί κατάματα έναν τέτοιο άντρα, να είχε κουβεντιάσει μαζί του και τώρα αυτός ο άντρας ήταν στο σπίτι της κόρη της γιατί βγαίνει με την εγγονή της" 

Τα πράγματα βέβαια άλλαξαν όταν ο ίδιος ο Ervin την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της ευχηθεί προσωπικά χρόνια πολλά για τα 60α γενέθλιά της. "Από τότε τον αγαπά!". 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.