CELEBRITIES

Aυτή τη συμβουλή δίνει η Cindy Crawford στην κόρη της


Αφροδίτη Σακκά

11 Μαΐου 2017

kaiagerber.jpg

Διαβάστε εδώ: H Cindy Crawford μόλις έκανε αποκαλύψεις για τον George και την Amal Clooney

Η ολόϊδια η μαμά της, Kaia, μίλησε στο E! News και ανάμεσα σε άλλα εξήγησε το πώς είναι να έχεις για μητέρα ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου.

"Η μητέρα μου πάντα μου λέει να μένω πιστή στον εαυτό μου και να είμαι ο εαυτός μου και πιστεύω πως ο κόσμος δεν το υπενθυμίζει πολύ συχνά αυτό στα κορίτσια," είπε. "Νομίζω πως οι άνθρωποι μπορεί να προσπαθήσουν να αλλάξουν τους εαυτούς τους πολύ σε αυτή τη βιομηχανία." 

Η Gerber, εξομολογήθηκε επίσης πως η μητέρα της, την καλεί όσο βρίσκεται σε φωτογραφήσεις μόνο για να τσεκάρει αν η κόρη της είναι καλά, όπως κάθε άλλη μητέρα. "Μου τηλεφωνεί όταν δουλεύω και με ρωτάει: ΄Πώς πάει; Έχεις φάει; Κοιμήθηκες αρκετά εχθές το βράδυ;'"

Η έφηβη, που έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία, Sister Cities, το 2016, μίλησε επίσης για την πορεία της στην ηθοποιία."Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο modeling, αλλά δεν κλείνω καμία πόρτα γιατί είχα μια τόσο καλή εμπειρία κάνοντάς το και είμαι ανοιχτή στο να δοκιμάζω καινούρια πράγματα," είπε η Kaia.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εκπληκτικό σπίτι της Cindy Crawford

[gallery-716644]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.