Τι κάνει η Jennifer Lopez για να δείχνει 27 αντί για 47

Διαβάστε εδώ: H Jennifer Lopez με μονοκίνι σε ρομαντικό ταξίδι με τον Αlex Rodriguez

Τα γεύματά της δεν περιλαμβάνουν επεξεργασμένα τρόφιμα

Σχεδόν ότι τρώει η Jennifer Lopez είναι οργανικό. Ένα τυπικό μεσημεριανό θα περιλαμβάνει τόνο και μία σαλάτα με πολλά λαχανικά. Όσο για το βραδινό, η τραγουδίστρια απολαμβάνει κοτόπουλο ή χοιρινό σε Puerto Rican style με συνοδεία quinoa.

Τρώει έξυπνα snacks

Η Jennifer είναι μία ιδιαίτερα πολυάσχολη γυναίκα και είναι αρκετά εύκολο να φάει κάτι ανθυγιεινό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, όπως αποκάλυψε στο People, "Πάντα έχω μαζί μου υγιεινά snacks, όπως φρούτα και λαχανικά."

Τα μπισκότα με σοκολάτα είναι η αδυναμία της

Ο νέος σύντροφος της Lopez, Alex Rodriguez, αποκάλυψε στο The View, πως η αδυναμία της είναι τα μπισκότα με σοκολάτα και το παγωτό με αυτή τη γεύση.

Δεν κάνει μόνο ενός είδους γυμναστική

Φυσικά, δεν μπορούμε όλοι να έχουμε δύο personal trainers, όπως η Jennifer, αλλά οι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις που της δίνουν οι γυμναστές της είναι, push-ups και boxing και "freestyle" με ενδυναμωτικές ασκήσεις, αντίστοιχα.

Η Jennifer Lopez δεν αγγίζει τρία συγκεκριμένα πράγματα

"Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν καταναλώνω καφεϊνη," είπε στο Us Weekly. Στις σπάνιες περιπτώσεις που θα πιει καφέ, θα είναι ντεκαφεϊνέ."

Υπάρχει λόγος που το δέρμα της δείχνει τόσο νέο

Και είναι αυτό που μας λέει η μητέρα μας εδώ και χρόνια. "Κάθομαι σπάνια στον ήλιο, αλλά όταν κάθομαι, βάζω πάντα αντηλιακό," είπε η Lopez στο Us Weekly. Επίσης, το γεγονός πως αποφεύγει το αλκοόλ και την καφεϊνη, είναι σκόπιμο, αφού όπως είπε και η ίδια: "Πραγματικά καταστρέφει το δέρμα όσο μεγαλώνεις."

Η Jennifer βασίζεται σε αυτό για να νικήσει τη λαιμαργία

"Η πρωτείνη είναι αυτό που με κρατάει για αρκετές ώρες." Πολλές φορές, έτσι ξεκινάει την ημέρα της η Lopez. Θα φτιάξει ένα milkshake με πρωτείνες, μαζί με βατόμουρα, γιαούρτι και μέλι.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει η Jennifer Lopez τη λάμψη του προσώπου της

[gallery-716956]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.