CELEBRITIES

Αυτή η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones ανακαλεί μία εξωφρενική εμπειρία


Αφροδίτη Σακκά

7 Ιουλίου 2017

lenaheadey.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Kit Harington αποκάλυψε πότε ήταν η πρώτη του φορά

Συζητώντας με τη συμπρωταγωνίστριά της στo Game of Thrones, Maisie Williams, η ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης πως έχασε ρόλους στο παρελθόν, επειδή αρνήθηκε να φλερτάρει με τους υπεύθυνους casting.

"Όταν ήμουν στα 20 και έφτιαχνα πολλές κασέτες για οντισιόν στην Αμερική, ένα υπεύθυνος casting μου είπε: 'Οι άντρες παίρνουν αυτές τις κασέτες σπίτι, τις βλέπουν και λένε 'Mε ποια θα πήγαινες;'" είπε η Headey στο The Edit.

"Δεν έπαιξα ποτέ το παιχνίδι του να πηγαίνω [σε οντισιόν] και να φλερτάρω -δεν το έχω κάνει ποτέ."

Όταν η Williams ρώτησε αν "η στάση της την έχει εμποδίσει από το να πάρει έναν ρόλο," εκείνη απάντησε: "Ναι, και είμαι πολύ χαρούμενη που δεν τον πήρα."

Η 43χρονη star μίλησε, επίσης, για τις δυσκολίες του να ακουστεί η φωνή της ως γυναίκα στο set, συνεχίζοντας: "Είπα [σε μία γυναίκα συνάδελφο], 'Νιώθεις σαν να πρέπει να λες τα ίδια πράγμα εφτά φορές, ενώ αν ένας άντρας το πει μία όλοι θα ακούσουν;'

"Οι άντρες μπορεί να πουν το ίδιο πράγμα και όλοι θα πουν 'Πολύ ωραία ιδέα,' και εγώ λέω, 'Μόλις είπα το ίδιο πράγμα 19 φορές αλλά διαλέξατε να μην το ακούσετε ή να μην το πάρετε υπόψην σας.'"

Η Headey μίλησε επίσης για το ότι υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου γυρισμάτων του Game of Thrones και χρειάστηκε μία ιατρική εξέταση στο set, για να βγει η διάγνωση. "[Τα γυρίσματα] ήταν πραγματικά φρικτά -είχα επιλόχεια κατάθλιψη αλλά δεν το ήξερα. Είδα έναν γιατρό για την ιατρική εξέταση και απλά ξέσπασα σε κλάματα," θυμάται. "Μου είπε πως είχα επιλόχεια κατάθλιψη και εγώ είπα. 'Έχω; Γιατί συμβαίνει αυτό;'" Με θεραπεία κατάφερε να το ξεπεράσει, αλλά όπως είπε και η ίδια πέρασε μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Όσο για το ποιον θέλει να δει στο Σιδερένιο Θρόνο, απάντησε: "Νομίζω πως εκείνη κάθεται ήδη εκεί, όχι;"

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.