CELEBRITIES

H Victoria Beckham "δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει"


Αφροδίτη Σακκά

24 Σεπτεμβρίου 2017

victoria.jpg

Διαβάστε εδώ: O David Beckham απαντά στους ισχυρισμούς πως έχει κάνει Botox

Η σχεδιάστρια εμφανίστηκε στο Youtube κανάλι του make up brand, Pixiwoo και εξομολογήθηκε: "Ακόμα κλαίω, ο Brooklyn μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, είναι 18 και δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Μου λείπει τόσο, τόσο πολύ."

Η Beckham -που αυτή τη στιγμή προωθεί τη νέα της συνεργασία με την Estee Lauder- αποκάλυψε πως έχει ήδη επισκευθεί τον Brooklyn κάποιες φορές στη Νέα Υόρκη, όπου σπουδάζει φωτογραφία στο Parsons School of Design.

Όταν ρωτήθηκε για τη τετράχρονη Harper που ξεκίνησε να πηγαίνει στο σχολείο νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο, η πρώην Spice Girl συμπλήρωσε: "Είναι υπέροχο, είμαστε ευλογημένοι που έχουμε παιδιά, είναι κάτι καλό, αν είσαι στενοχωρημένη που το μωρό σου πάει στο σχολείο τότε είσαι καλή μανούλα."

Ο Brooklyn λείπει και στον David Beckham, ο οποίος τον αποκαλεί χαϊδευτικά "Buster" και πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία τους μαζί να γελούν στο σπίτι τους.

Στη λεζάντα έγραψε: "Μου λείπεις bust @brooklynbeckham @victoriabeckham"

 

Missing you bust @brooklynbeckham @victoriabeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

Στο μεταξύ, φαίνεται πως ο Brooklyn -που πρόσφατα τα ξαναβρήκε με την Chloe Grace Moretz- περνάει πολύ καλά στο πανεπιστήμιο. Ακόμα κι αν μερικές fans έχουν δηλώσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους.

"Συμπαθώ τους συμφοιτητές μου, αλλά υπάρχουν μερικά fangirls," είπε στο The Cut, ο επίδοξος φωτογράφος. "Μερικές φορές αναγκάζομαι να πω 'Θα είμαι εδώ μαζί σας για τέσσερα χρόνια, οπότε ηρεμήστε."

Η Victoria δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα beauty details από το catwalk της Victoria Beckham για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018

[gallery-717471]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.