CELEBRITIES

Η Cindy Crawford μιλάει για το επικό reunuion των supermodels στο show της Versace


MMEINTANI

3 Οκτωβρίου 2017

versace-wss18-143.jpg

Γιατί αγαπάμε τα 90s supermodels και 3 facts από το show του Versace

Με 5 supermodels να περπατούν μέσα σε λαμπερά μάξι φορέματα προς τιμήν του αείμνηστου Gianni Versace, σίγουρα ήταν ένα act που θα μείνει στην ιστορία. Πώς όμως προέκυψε αυτή η ιδέα; Η Cindy Crawford μας δίνει όλο το inside info και μάλιστα δηλώνει πως θυμάται τα 90s, τη χρυσή δεκαετία του modelling «σα να ήταν χθες», όπως είπε στη βρετανική Telegraph.

[gallery-717557]

«Είχα να δω την Carla (Bruni) αρκετό καιρό σε σχέση με τις άλλες, αλλά έχει διαφορά το να τρώτε μαζί μεσημεριανό από το να περπατάτε δίπλα δίπλα στο catwalk. Νιώθουμε όλες μέλη της οικογένειας Versace, αυτό το brand ήταν ιδιαίτερα σημαντικό στο ξεκίνημα της καριέρας μου».

Αυτό βέβαια δεν ήταν το μόνο ωραίο στοιχείο της βραδιάς, αφού στην ίδια πασαρέλα με τη Cindy περπάτησε και η κόρη της, Kaia Gerber. «Εμένα με έκλεισαν πριν την Kaia – δε νομίζω ότι η Donatella είχε ιδέα πως η κόρη μου επρόκειτο να περπατήσει στα φετινά catwalks. Είχαμε ξεκινήσει να μιλάμε μήνες πριν σχετικά με το πώς θα γινόταν να συγκεντρωθούμε όλες προκειμένου να τιμήσουμε τον Gianni».

Πώς αντέδρασε όμως η Kaia όταν έμαθε ότι θα μοιραστεί το ίδιο runway με τη διάσημη μαμά της; «Περίμενε, δηλαδή θα βγούμε μαζί;». Και τι απάντησε η Cindy; «Ελπίζω όχι, δεν θα ήθελα να περπατήσω δίπλα σου, προτιμάω να είμαι με τις γυναίκες της ηλικίας μου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.