CELEBRITIES

Η συμβουλή που θα δώσει ο Prince William στον γιο του


MMEINTANI

1 Νοεμβρίου 2017

20170717-zaa-ap2-068.jpg

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει τα βραβεία, ο Πρίγκιπας William φρόντισε να μιλήσει με κάποιους από τους φετινούς υποψήφιους, συμπεριλαμβανομένης και της 5χρονης Suzie McCash. Το νεαρό αυτό κορίτσι ήταν μόλις 4 ετών όταν κατάφερε να σώσει τη ζωή της μητέρας της καλώντας την άμεση δράση του Λονδίνου, όταν την είδε να χάνει τις αισθήσεις της και να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Suzie τιμήθηκε με το βραβείο Child Of Courage και μάλιστα, οδήγησε τον William να δηλώσει πως μετά από αυτό, σκοπέυει να πει τη συγκεκριμένη ιστορία και στον Πρίγκιπα George.

Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, ο William φέρεται να είπε: «Έχω έναν 4χρονο γιο που λέγεται George και αν του έδινα ένα τηλέφωνο, δεν ξέρω τι θα έκανε. Ξέρεις κάτι; Θα κάνω μια συζήτηση μαζί του σχετικά με αυτό, χάρη σε αυτό που έκανες εσύ – είναι πραγματικά σπουδαίο».

Σειρά είχαν οι emergency services που ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν λίγο καιρό στο Grenfell Tower του Λονδίνου, με τον William να απονέμει στους πυροσβέστες το Emergency Services Award ως αναγνώριση για την τόλμη τους. «Πρέπει όλοι να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να καταλάβουμε και να εκτιμήσουμε όλο το προσωπικό και τι προσφέρουν στο κράτος».

[gallery-717767]

Ο William απένειμε επίσης δύο Special Recognition Awards, ένα στο Grenfell Community και ένα στους Manchester Medics που περιποιήθηκαν τα θύματα της συναυλίας της Ariana Grande τον Μάιο. «Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο περήφανος είμαι για όσα κάνετε σε καθημερινή βάση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.