CELEBRITIES

Δεύτερη γυναίκα κατηγορεί τον Dustin Hoffman για σεξουαλική παρενόχληση


Αφροδίτη Σακκά

3 Νοεμβρίου 2017

abaca-530606-073.jpg

Διαβάστε εδώ: H Olivia Munn κατηγορεί τον σκηνοθέτη Brett Ratner για σεξουαλική παρενόχληση

"[Ο Hoffman] λέει, 'Πριν ξεκινήσεις, να σου κάνω μία ερώτηση, Wendy -είχες ποτέ στενή επαφή με άντρα άνω των 40;" θυμάται η Gatsiounis. "Δεν θα το ξεχάσω ποτέ -κινείται προς τα πίσω, ανοίγει τα χέρια και λέει, 'Θα ήταν ένα εντελώς καινούριο σώμα για να ανακαλύψεις.'"

Ο Hoffman αργότερα την ρώτησε αν θα πήγαινε μαζί του για ψώνια σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Schisgal παρότρυνε τη Riss Giatsiounis να πάει με τον Hoffman. Εκείνη τη χρονική περίοδο, η Gatsiounis είχε περάσει τρεις εβδομάδες να επεξεργάζεται το Σκοτεινότερο Σκοπό, που έκανε το ντεμπούτο του σε μορφή θεατρικής απαγγελίας, στο Public Theater. Το έργο αφορούσε έναν 20χρονο και της είχε ζητηθεί να το γράψει για τον Hoffman που είχε ξεπεράσει τη δεκαετία των 20 τότε.

Η Riss Giatsiounis αρνήθηκε να πάει για ψώνια με τον Hoffman. Μετά από λίγο ο Hoffman έφυγε. Ο Schigal την απέρριψε λέγοντας πως το σενάριο ήταν πολύ "φιλμ νουάρ" για εκείνον, έτσι κι αλλιώς.

Η Riss Giatsiounis τηλεφώνησε στη μάνατζέρ της, Mary Meagher, που την καθυσήχασε πως το γεγονός δεν ήταν δικό της λάθος. "[Η μάνατζέρ μου] είπε πως δεν ήθελε να σκέφτομαι πως έκανα κάτι λάθος εγώ," είπε η Giatsiounis. "Άκουγε φήμες για εκείνον για χρόνια." (Το Variety αναφέρει πως η Meagher έφυγε από τη ζωή το 2006.)

Η Riss Giatsiounis είναι η δεύτερη γυναίκα που κατηγορεί ανοιχτά τον Hoffman για σεξουαλική παρενόχληση. Σε ένα άρθρο για το Hollywood Reporter, η ηθοποιός Anna Graham Hunter, κατηγόρησε τον Hoffman για σεξουαλική παρενόχληση στο πλατό της ταινίας Ο Θάνατος του Εμποράκου (1985).

 

Gallery: Δείτε ακόμη την 22χρονη αγαπημένη του 74χρονου Mick Jagger

[gallery-717761]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.