CELEBRITIES

Ο Ryan Phillippe καταθέτει μήνυση στην πρώην σύντροφό του


Αφροδίτη Σακκά

24 Νοεμβρίου 2017

ryan.jpg

Διαβάστε εδώ: H κόρη "κλώνος" της Reese Witherspoon έχει μία πολύ φυσιολογική δουλειά

Ο Phillippe κατέθεσε τα έγγραφα στις 17 Νοεμβρίου, προς απάντηση της μήνυσης της Hewitt κατά του. Στα έγγραφα που έλαβε το People, ο Phillippe αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως η Hewitt "παραβίασε το σπίτι του στη μέση της νύχτας" και "επινόησε μία ιστορία σε μία αδικαιολόγιτη προσπάθεια να αποσπάσει χρήματα" από εκείνον για να βοηθήσει τη καριέρα της στο modeling.

Ο Phillippe ισχυρίζεται πως η Hewitt, έκανε μία ψευδή αναφορά στην αστυνομία που τον κατηγορεί πως την τραυμάτισε τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου όταν το γεγονός έλαβε χώρα, σύμφωνα με τα έγγραφα του People. O ηθοποιός αναφέρει επίσης πως η Hewitt ήταν "εξαιρετικά μεθυσμένη". Συνεχίζει αναφέροντας πως "μεγάλωσε σε ένα σπίτι που τα δικαιώματα των γυναικών, ο φεμινισμός και η υπεράσπισή τους ήταν κύριες αρχές και τον αρρωσταίνει να έχει κατηγορηθεί ψευδώς για ενδοοικογενειακή βία".

Αφού τα νέα κυκλοφόρησαν την Τετάρτη, ο Phillippe έγραψε ένα tweet εξηγώντας: "για να είμαι ξεκάθαρος: δεν έχω "κορίτσι" εδώ και πάνω από έναν χρόνο & δεν έχω βγει με καμία από τότε. Οποιεσδήποτε άλλες ταμπέλες ή λανθασμένοι χαρακτηρισμοί από τα media ή τα κουτσομπολίστικα, σε σχέση με τον οποιονδήπο,τε σε σύντομο χρονικό διάστημα, που συνδέεται με τη προσωπική μου ζωή, είναι λάθος."

Οι αρχές έκλεισαν την εγκληματική έρευνα σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία κατά του ηθοποιού το Σεπτέμβριο. Η Hewitt κατέθεσε αστική αγωγή το Σεπτέμβριο κατά του, ισχυρίζομενη πως την κλότσησε, τη γρονθοκόπησε και την έριξε από τις σκάλες κατά τη διάρκεια μίας διαμάχης τους.

Στα δικαστικά έγγραφα που έλαβε το People, η Hewitt ισχυρίζεται πως στις 3 Ιουλίου, ο Phillippe -που μοιράζεται δύο παιδιά με την πρώην του, Reese Witherspoon, και ένα με την ηθοποιός Alexis Knapp- έφυγε από ένα πάρτι αφού "ένιωσε παραμελημένος [από την Hewitt]".

H Hewitt ισχυρίζεται πως πήγε αργότερα στο σπίτι του Phillippe με μία φίλη της για να μαζέψει τα πράγματά της, τα ξημερώματα της 4ης Ιουλίου και τότε ακολούθησε η σωματική διαμάχη.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.